Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sidney Coreen posílá letenku největší lásce svého života v naději, že se dají znovu dohromady. Žádá ji, aby se setkali v New Yorku. Během čekání na Coreenin příjezd potkává Sidney Amy, která opouští New York, aby po zkrachovalém vztahu začala znova. Oba dva spolu stráví den. Setkání v New Yorku je příběhem o prvním setkání a druhé šanci. S Chrisem Stewartem, Annie Woods a Katrinou Nelson v hlavních rolích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda-li to bylo úmyslem, ale celé pojetí snímku budí dojem nezávislého filmu, které mám rád. Zároveň jde o téměř neprozkoumané téma "konverzační romantiky", též mé oblíbené :). Filmu se podařilo dát dohromady pár, kterému opravdu věříme vše, co na obrazovce řeknou, za to tleskám. A taky za to, že snímek opravdu nutí k zamyšlení. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, který mě vždy dojme k slzám.... nutí k přemýšlení a k tomu, aby se divák vžil do jejich příběhu.... láska je v tomto filmu schována - není nám servírována na podnosu, nejsou zde žádné milostné scény, ale o to hezčí tento film je. Je to o lásce schovaná uvnitř... o víře, kterou lidé můžou mít...o osudu, který funguje nepřetržitě...o lidském souznění mezi 2 lidmi. Tento film je mojí srdcovou záležitostí a vřele jej všem doporučuji! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Pomalé a místy bohužel dost prázdné. Na konverzačky od Richarda Linklatera to pochopitelně nemá ani náhodou. Tohle povídání o vztazích je až unylé, navrch se výsledek hrozně snaží divákovi vnutit, že je opravdu romantický. Ale to musí přijít tak nějak samo. Když u toho ovšem divák utře třeba prach z televize, dají se ty tři hvězdy akceptovat. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem dospěl ke dvěma poznatkům: 1) Jsem bůh konverzace. 2) Nesnáším (ve mě) nevěřící feny. Je až k nevíře, jak plytce lze poskládat přes hodinu dlouhý dialog o vztazích, lásce a milých. Ale když si uvědomím, že scénárista nejspíš motivačně tři dny křičel na hajzlu: "Chci a chci a chci a chci působit co nejromantičtěji," nevíra se rozplývá. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem neviděl větší slaďárnu. Pokud se tvrdí, že Láska nebeská je film s nejvíce romantickými scénami. Tak o tomhle filmu tvrdím, že je v hodině a půl natlačeno tolik dialogů. Netvrdilch bych o lásce, ale spíše o milostných vztazích. Něco v tom filmu na mě udělalo velký dojem, něco mě donutilo ho upřeně pozorovat. Možná touha zažít něco podobného co zde zažívá hlavní hrdnina. MOŽNÁ! Ale určitě doporučuji všem co mají rádi takové ty romantické filmy s dobrým koncem. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama