Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se zaměřuje na partu lidí, která se po bouračce objeví na zvláštním, až doslova hrůzném místě. Místo, kde se objevili, lidem nepřináší pohodu, nýbrž bolest. S lidmi je zacházeno velmi krutně, nevyhnou se mučení, týrání a dalším sadistickým praktikám... (Pepy)

Recenze (4)

tombac 

všechny recenze uživatele

Když jsem před dvěma roky zřel na Festivalu Fantazie poměrně zajímavý trailer na Narok, netušil jsem, jaká mizérie se z filmu nakonec vyklube. Thajská podoba pekelného očistce, ve kterém směšní divoši s oštěpy znepříjemňují posmrtný život řvoucím nebožákům (evidentně to flákají), je až po okraj rozžhaveného kotle plná slabých hereckých výkonů, otřesných masek a triků... Scénárista měl při psaní zřejmě v hlavě stejný zmatek jako hlavní postavy a filmový štáb trpěl pravděpodobně stejnou neschopností jako "pekelníci", takže při sledování Naroku budete mnohokrát v pokušení toto slabé a iritující kvazihorrorové divadlo vypnout, pokud-li to rovnou (a zcela oprávněně) neuděláte. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Film oproti ktoremu ma aj Ong-Bak kosaty pribeh. Dielo ma ambicie, avsak niektore zaujimave napady, ci miestami slusny vizual sa utapaju v absolutne debilnom scenari a rezii. Nema zmysel sa viac rozpisovat. Ruky prec. (3/10) ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Keď to človek berie z nahľadom a vie čo od toho čakať, tak sa dá toto totálne"B-éčko" aj prežiť. Vďaka neprehnanej dĺžke to aj celkom rýchlo odsýpa, takže u mňa také slabšie 3*. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Slušný japonský béčko kde parta lidí po bouračce jede přímo do Pekla kde čekaj ujetý domorodci, zombíci a pseudo japonský čerti. Vizuálně je to super a mučení je občas mňamítko ale dějově to moc neodsejpá a brzo jsem se nudil. Chtělo by to větší rozpočet a trochu víc se rozšoupnout. ()

Reklama

Reklama