Reklama

Reklama

Vítejte ve firmě Farewell-Gutmann

  • Španělsko Bienvenido a Farewell-Gutmann (více)

Obsahy(1)

Vidina kariérního postupu je mocné lákadlo, které nejednomu ambicióznímu člověku zlomilo vaz. A ve farmaceutické firmě Farewell - Gutmann jsou momentálně hned tři kandidáti na pohromu. Právě totiž zemřel Ruiz, hlava oddělení lidských zdrojů, a o jeho ředitelské místo, které až příliš lákavě zívá prázdnotou, nastává lítý boj. V ringu proti sobě stojí na první pohled sebevědomý, uvnitř však zlomený, depresivní alkoholik Lázaro, workoholismem popatlaný život si nahrazující Adela a Fernando, který je kvůli kariérnímu vzestupu ochoten překročit jakékoli pravidlo a jakoukoli mez. A je jasné, že tito tři se rozhodně nebudou v boji nikterak šetřit. Pak je zde ale ještě Luger, mocný a nebezpečný muž, který stojí v čele celé korporace a má výběr nového šéfa na starost. Právě on také přijde se sérií krutých zkoušek, které uchazeče o vyšší post dovedou až na samotné dno, z nějž se jen těžko zvedá zpět. Režisérem famózní hořké satirické komedie o poměrech v džungli mezinárodního obchodu, ověnčené dvěma cenami Gaudí, je renomovaný španělský režisér Xavi Puebla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

d-fens

všechny recenze uživatele

ocenenia : Montréal World Film Festival - Najlepší scenár (Jesús Gil Vilda, Xavi Puebla) spolu s filmom "Dare mo mamotte kurenai" ()

Soul 

všechny recenze uživatele

Pro "HR" pracovníky a manažery povinnost, pro ty ostatní nikoliv nezajímavá sonda do hlubin duše řídících pracovníků každé jen trošku větší firmy. Konec konců, také jsem v současnosti "kariérista" a jen doufám, že časem nedopadnu podobně:-) ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama