Reklama

Reklama

Akai

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Brazílie, 2006, 21 min

Recenze (5)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dokonalý súzvuk audio / vizuálu. Snímok ktorý divák virtuálne naťahuje na " dlhometráž.". Posmutnelý vitamín , ktorý osloví aj slepca. Carlos to má vo svojej režisérskej hlavičke náležite usporiadané! Laser zameriavač Mu už ale vypaľuje na čele čiarový kód - mám ho totiž v hľadáčiku. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Docela netypická, atmosférická a krvavá podívaná o osamělosti jednoho smutného upíra. Film je téměř beze slov, takže začínajícímu lingvistovi amatérovi nevadí neznalost portugalštiny. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní zobrazení upíří tématiky, plné depresivní hudby a poněkud „chaotického děje“. Musím pochválit práci kameramana, který si vedl opravdu skvěle, dále práci se světly a smyslu pro detail. Na červené tekutině se zde rozhodně nešetřilo, což jsem vzal s povděkem. Přesto mám z toho všeho co jsem zde viděl poněkud smíšené pocity. Nikoliv však negativní, spíše zmatené. Upír, který trpí, samotou, výčitkami a strachem, jenž si vyhlíží své potencionální dárce krve přes inzeráty v novinách je pro mě dosti neobvyklým jevem, ale Gustavo Arantes předvedl opravdu úctyhodný výkon. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

S pribúdajúcimi minútami je to stále ťažšie a ťažšie. Nie pochopiť, strábiť. Nevidím v tom nič ani len priemerné, aj keď technicky to má občas nejaké tie plusy, tá melanchólia ale dokonalo ubíja. ()

surface 

všechny recenze uživatele

Gustavo Arantes - v roli Vampira a Roberta Youssef jakožto prostitutka.. Podivné halucinace doprovazené strachem.Samota a slabost. Jeho vzpomínky jsou jako roztříštěné obrázky opakující se minulosti. Bolest vina a výčitky. A ta ukrutná žizeň je nesnesitelná... ()

Reklama

Reklama