Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Asi budu jediný, ale tento trailer se mi ze všech Grindhousovských trailerů líbil nejvíc. Nejoriginálnější nápad, krásná Sheri Moon Zombie, můj oblíbený Bill Moseley, úžasný Nicolas Cage a ke všemu to má i příběh. Narozdíl od hodně povedeného Thanksgiving by z tohoto určitě mohl být i vcelku vtipnej celovečerák. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +plakát, obsazení, Nicolas Cage rulezz -horší kvalita/// Tak tohle jsem chtěl dlouho vidět. Po počátečních rozpacích mě to celkem zaujalo. Jako "trailer" to funguje a jeho námět je zatím málo zfilmovaný, takže bych si dal klidně i celovečerák./// Celkem 62%/// ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Werewolf Women of the S.S. nejlepší trailer z Grindhouse projektu a to díky příběhu. Hitlerovo koketování s okultismem je celkem opomíjeno a to je škoda, protože toto téma je jedním z mých nejoblíbenějších. Moc rád bych z toho viděl celovečerní film. Fešné árijky v latexových oblečcích, nacističtí vojáci s trochu delší srstí a šílený Nicholas Cage. To by byl film!! Vůbec bych se nebál (no Rob Zombie asi taky ne) zabrousit ve filmu více na ostřejší strunu násilí a erotiky. Můžeme jen doufat, že nás tímto tématem příjemně potěší již ohlášený projekt Return to castle Wolfemstein podle světoznámé počítačové hry. Každopádně Zombie by mohl začít uvažovat o natažení stopáže tohoto traileru dejme tomu třeba až na celovečerák:-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo o další realizaci fiktivních trailerů projektu Grindhouse, fandil bych v první řadě Zombieho nedepilované WEREWOLF WOMEN. SS desing, do latexu oděné nacistky, Udo Kier se zdviženou pravicí, samopalem se ohánějící vlkodlačice and Nicolas Cage as Fun Manchu…………….to vše vedené výstřední rukou Roba Zombieho - zatím si necháme zdát . ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Docela sranda, je to dost perverzní (taky Rob Zombie) a Cage jako Fu Manchu je doslova geniální. Ale čekal jsem od toho trochu víc, nicméně jako celovečerák by to mohlo vypadat opravdu zajímavě......ale jinak ta ukázka - nebejt Cage, kterej tam vypadá fakt jako magor a cholericky řve a gebí se, už bych se na ni nejspíš podruhý nekouknul. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)

Reklama

Reklama