Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s Rothovým Thanksgivingday to není tak nápadité a těží to hodně z toho, že v něm jsou vidět pěkný holky včetně Zombieho skutečné ženy Sheri Moon. I režijně to zaostává za Rothovým trailerem k neexistujícímu filmu, ale i tady je na místě litovat, že se trailer nedočkal realizace. Bylo by zajímavé jak by si oba případné projekty ve výsledku vedly. Takhle je ten Rothův trailer propracovanější, zajímavější a o třídu lepší než Zombieho nářez. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejslabší z trojky trailerů. Střílející psi (a propo prý vlkodlaci-zajímavé :))? Sakra tohle bylo divný už v prvním Medal of Honor na playstationu, pamatujete, jak u konce po vás šli pesani s kulometama :-) a tady to působí ještě divněji, spíš trapně. Mimochodem, ta třetí hvězda je za šílenej výraz N.Cage ;) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že fiktivní trailer na brakový film by se mohl Zombiemu podařit lépe než jeho celovečeráky, ve kterých mi silně vadí roztěkaná a zoomující kamera. Což o to, bylo to vcelku zábavné, ovšem poté, co jsem viděl podobné krátkometrážní kousky například od Rodrigueze nebo Stillera (Tropic Thunder), nemůžu hodnotit jinak než průměrně. Na traileru k neexistujícímu filmu by nemělo být poznat, že je to trailer na neexistující film, tady mi to ale přišlo až příliš okaté. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

838. hodnocený film: Rob Zombie není mým favoritem a tahle směsice hardcoru a válečných SS fakt nejde dohromady. Nepovedla se jemu a je to hodně znát. Navíc ten ošuntělej nápad s prsatejma dozorkyněma snad už ani není zbožným přáním fetyšistů, majících onanistický klub v zapadlém československém bytečku na přelomu 80. a 90. let. 1* je maximem a to se tenhle Zombie může strachovat i o tu poslední hvězdičku, kterou mu dávám. 1* ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhých letech úhoru vidím svého někdejšího miláčka Nika Cage ve slušném filmu. Upoutávek na anglofonní filmy s třetiříšskou tématikou jsem viděl vícero, dva filmy dokonce celé, ale pokud jde o objektivitu historických fakt, psychologickou přesvědčivost a morální hloubku, tento nemá konkurenci. Trochu však zaostává v objevnosti šokujících tajemství Třetí říše, proto jen čtyři hvězdičky. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Vlkodlak má ve filmu zbraň MG42 ráže 7.92x57mm Mauser. Tato zbraň byla za druhé světové války nejrychlejší na světě, dokáže vypálit 1200 ran za minutu. (dc125)

Reklama

Reklama