Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Werewolf Women Of the S.S." je jeden z trailerov na neexistujúci film, ktorý bol použitý v retro-horrorovom projekte dvojice režisérov Q.Tarantino, R.Rodriguez - "Grindhouse". To že zverili tvorbu tohto krátkometrážneho mini snímku Robovi Zombiemu bolo pre mňa príjemným prekvapením. Zvládol to dobre. *** ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kombinace Nazi exploitation, women-in-prison filmu a vlkodlaků nás musí už z principu zahrnout bizarností. Pak je prostor i pro to, aby kommandant Udo při Ódě na radost neudržel levačku a nebohý Nicolas v pár sekundách orientalismu odhalil počet svých plomb a vlastně i kvalitativní směr své budoucí kariéry.. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá túžba perverznej temnej stránky mnohého chlapského mozgu je uvidieť tento film celý... - a ako to má Zombie vo zvyku, pekne bez servítok ! V skutočnosti ma vlastne prekvapuje, že v tej nekončiacej súčasnej vlne vykrádania a návratov ešte nikto tento podžáner ( reprezentovaný v 70. rokoch nie úplne malým množstvom talianskych filmov či americkou sériou o Ilse ) nevyhrabal...okrem tejto pripomienky zjavne dobre informovaného šialenca Roba Zombieho... ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Docela sranda, je to dost perverzní (taky Rob Zombie) a Cage jako Fu Manchu je doslova geniální. Ale čekal jsem od toho trochu víc, nicméně jako celovečerák by to mohlo vypadat opravdu zajímavě......ale jinak ta ukázka - nebejt Cage, kterej tam vypadá fakt jako magor a cholericky řve a gebí se, už bych se na ni nejspíš podruhý nekouknul. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejslabší z trojky trailerů. Střílející psi (a propo prý vlkodlaci-zajímavé :))? Sakra tohle bylo divný už v prvním Medal of Honor na playstationu, pamatujete, jak u konce po vás šli pesani s kulometama :-) a tady to působí ještě divněji, spíš trapně. Mimochodem, ta třetí hvězda je za šílenej výraz N.Cage ;) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Vlkodlak má ve filmu zbraň MG42 ráže 7.92x57mm Mauser. Tato zbraň byla za druhé světové války nejrychlejší na světě, dokáže vypálit 1200 ran za minutu. (dc125)
  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)

Reklama

Reklama