Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Lepčí než Rothův "Thanksgiving", ale rozhodně horší než Wrightův "Don´t". Vlkodlačí žena jako tajný Hitlerův plán na vítezství ve druhé světové válce je opravdu geniální nápad a počáteční nájezd se záběry z Triumfu vůle slibuje opravdu bezvadnou podívanou. Bohužel, počáteční kvalitu Rob Zombie neudrží dlouho a celá prostřední část je jenom uhlazená nuda... tedy do chvíle, než se na obrazovce objeví Nicolas Cage!!!! ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Už sám název napovídá, že asi nepůjde o hlubokomyslnou intelektuální rozpravu o poezii první poloviny 19. století, pravda. Docela by mě zajímalo, co Rob Zombie hulil, když tohle vymýšlel. Na druhou stranu, i když je to úchylárna první kategorie, svůj účel plní víc než dobře. Pánové Tarantino a Rodriguez měli pravdu, prostě to chci vidět a s pouhopouhým trailerem se ani přinejmenším nehodlám spokojit. Už kvůli Nicolasi Cageovi, který tu dokazuje, že se v něm stále ještě ukrývá dosud netušený herecký potenciál... Natočte to, ať je sranda! Prosím! ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo o další realizaci fiktivních trailerů projektu Grindhouse, fandil bych v první řadě Zombieho nedepilované WEREWOLF WOMEN. SS desing, do latexu oděné nacistky, Udo Kier se zdviženou pravicí, samopalem se ohánějící vlkodlačice and Nicolas Cage as Fun Manchu…………….to vše vedené výstřední rukou Roba Zombieho - zatím si necháme zdát . ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky můžu dát samozřejmě jen v případě, že se na tento trailer dívám jako na hříčku, jinak je to hnus na n-tou :). Spolu s Machete adept na zhlédnutelný „plný“ film. Takhle nějak, (samozřejmě v cenzurovanější verzi :)) bych si dovedl představit Hellboye. Kdybych věděl, že tam vlítne a natrhne všem těm úchylům prdel, tak už se těším do kina :). ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

838. hodnocený film: Rob Zombie není mým favoritem a tahle směsice hardcoru a válečných SS fakt nejde dohromady. Nepovedla se jemu a je to hodně znát. Navíc ten ošuntělej nápad s prsatejma dozorkyněma snad už ani není zbožným přáním fetyšistů, majících onanistický klub v zapadlém československém bytečku na přelomu 80. a 90. let. 1* je maximem a to se tenhle Zombie může strachovat i o tu poslední hvězdičku, kterou mu dávám. 1* ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)

Reklama

Reklama