Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Asi budu jediný, ale tento trailer se mi ze všech Grindhousovských trailerů líbil nejvíc. Nejoriginálnější nápad, krásná Sheri Moon Zombie, můj oblíbený Bill Moseley, úžasný Nicolas Cage a ke všemu to má i příběh. Narozdíl od hodně povedeného Thanksgiving by z tohoto určitě mohl být i vcelku vtipnej celovečerák. ()

Andresito 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bych vážně chtěl vidět v "plné verzi". Ani ne tak kvůli hromadě typicky Zombieovských zvrhlých nápadů, z nichž vlkodlak se samopalem byl ještě relativně nejnormálnější, ale kvůli Cageovi, který mě, i přes to že se objeví jen na pár sekund, dostal jako už hodně dlouho ne. 80% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Fantazii se meze nekladou. Ovšem v případě pana Rob Zombie mám vážné důvody pochybovat o jeho zdraví. Už z dvouminutového traileru bych se nebál odhadnout, jak by tahle blbost byla bývala vypadala, kdyby byla bývala byla vypuštěna ve stopáži o hodinu a nějaké drobné delší. Kdyby ovšem neplatí ve filmu a ani v životě, takže dám takovou malou * za Nicolas Cage, který dnes sáhne úplně po všem, co se mu připlete pod ruky. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla ukázka další jedné americko-izraelské provokace. Hitlerův ďábelský plán na vytroření vlkodlačí ženy.......Takže už máme na Světě vedle Satana, ďábla Hitlera, který chce za každou cenu ovládnout svět.......trapárna. Kdyby místo svastiky měl ve znaku krtka a nejmenoval se Hitler, ale třeba Rob Zombie, byl by strašákem světa krtek a Rob Zombie. Tohle dvouminutové perverzní heilování je ukázka americké inteligence. Bravo! To si zaslouží potlesk. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kombinace Nazi exploitation, women-in-prison filmu a vlkodlaků nás musí už z principu zahrnout bizarností. Pak je prostor i pro to, aby kommandant Udo při Ódě na radost neudržel levačku a nebohý Nicolas v pár sekundách orientalismu odhalil počet svých plomb a vlastně i kvalitativní směr své budoucí kariéry.. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Vlkodlak má ve filmu zbraň MG42 ráže 7.92x57mm Mauser. Tato zbraň byla za druhé světové války nejrychlejší na světě, dokáže vypálit 1200 ran za minutu. (dc125)

Reklama

Reklama