Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Easykk 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejslabší z trojky trailerů. Střílející psi (a propo prý vlkodlaci-zajímavé :))? Sakra tohle bylo divný už v prvním Medal of Honor na playstationu, pamatujete, jak u konce po vás šli pesani s kulometama :-) a tady to působí ještě divněji, spíš trapně. Mimochodem, ta třetí hvězda je za šílenej výraz N.Cage ;) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +plakát, obsazení, Nicolas Cage rulezz -horší kvalita/// Tak tohle jsem chtěl dlouho vidět. Po počátečních rozpacích mě to celkem zaujalo. Jako "trailer" to funguje a jeho námět je zatím málo zfilmovaný, takže bych si dal klidně i celovečerák./// Celkem 62%/// ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Werewolf Women Of the S.S." je jeden z trailerov na neexistujúci film, ktorý bol použitý v retro-horrorovom projekte dvojice režisérov Q.Tarantino, R.Rodriguez - "Grindhouse". To že zverili tvorbu tohto krátkometrážneho mini snímku Robovi Zombiemu bolo pre mňa príjemným prekvapením. Zvládol to dobre. *** ()

Mort09 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří traileru k Grindhouse je tenhle nejmíň oldschoolový, ale za to má největší potenciál pro případný film (Machete ho bohužel předběhl), a to i přesto, že by se muselo jednat o naprosto zvrhlou prasárnu stojící na hranici mezi brutálním hororem a pornem. PS: Naprosto nejoriginálnější Cagova role :D ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhých letech úhoru vidím svého někdejšího miláčka Nika Cage ve slušném filmu. Upoutávek na anglofonní filmy s třetiříšskou tématikou jsem viděl vícero, dva filmy dokonce celé, ale pokud jde o objektivitu historických fakt, psychologickou přesvědčivost a morální hloubku, tento nemá konkurenci. Trochu však zaostává v objevnosti šokujících tajemství Třetí říše, proto jen čtyři hvězdičky. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)

Reklama

Reklama