Reklama

Reklama

Toy Story 3: Příběh hraček

  • Česko Příběh hraček 3 (více)
Trailer 6

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 6

Recenze (1 088)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak trochu zbytecny pokracovani. Je sice fajn, ze se vrati stara znama sympaticka particka a film je ciste o zabave s trochou toho napeti, ale nemuzu si pomoct, na prvni dva dily to nema ani omylem, ze bych se nejak hodne nasmal to taky ne, pribeh je potreti prakticky totoznej a animace nevypada nijak vylepsene oproti predchozim pixarovkam. Nicmene i tak to ty 4* da. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Stejně jako každá pohádka musí mít obsah plný poučení a šťastný konec, tak jednou musela přijít chvíle, kdy se sladkostí a krásou Pixarských dítek přejím. Ten čas nastal. To samé v bledě modrém vidět i potřetí pro mě není ideální dárek pod stromek, natož jinam. Tentokrát však nepřišla očekávaná dávka velmi vtipných pomrknutí na filmového fanouška, ale nuda. Kromě vtipné reklamy na panenky Kena a Barbie jsem postrádal ten lehký humor. Ani ta sranda ala Prison Break neměla potřebné grády, stejně jako neustálé odpouštění všem zloduchům světa (doufám, že se ty děti poučí, ale spíš odpouštět nebudou už vůbec:)). A pro koho je vlastně trojka TS? Pro dospělého je málo temná, nemá tolik skrytých odkazů ani vtipu, pro mladé je stále hezky barevná, ale už se v ní můžou trochu ztrácet a nepříliš se bavit, což bych ale zjistil spíše v kolektivu dvaceti dětí... Kvůli přítomnosti malého počtu vtipných okamžiků, nulové "němé zábavě" (Wall-E je v tomhle excelentní), detailům (taška na odpadky, "špína" na hračkách, španělština pomocí tlačítka reset, hračka rozdýchává zalehnutí, brambora?!) a celkovému pocitu, že v matice je opakování matkou moudrosti, ale ve filmu je to ke škodě, dávám 3*. PS: nejlepší postavy? Bullseye a Barbie... ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po 10 rokoch sa Toy Story vracia na plátna kín a vyzerá to skvelo. V kinách sa návrat neskutočne vydaril a z môjho hľadiska tiež. Divím sa že tento v poradí už tretí diel o hračkách nič nestratil a len dostal. Zo všetkých dielov je tento asi naj-napínavejší a naj-dojímavejší, ale keby som mal povedať, ktorí je najlepší, tak to fakt neviem, pretože všetky časti sú skutočne vydarené. 95% - 5* ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Uříznout růžovýmu Lotsovi čenich a byl by z něj dokonalej Voldemort. Nejen vzezřením, ale i osobností. No fakt, několikrát jsem si během sledování třetího story o hračkách říkal, zda by se v zařazení žánrů nemělo doplnit i "Horor", protože mě docela překvapilo, jak od předchozích dílů razantně potemněla atmosféra. Jinak až na posledních circa patnáct minut bezvýhradní spokojenost, protože... sorry guys, za posledních patnáct minut musím jednu hvězdu srazit dole. Jak už řekl někdo přede mnou: skončit děj u pece na odpadky a byla by to čistá pětihvězda. Tam už mě to prostě smrdělo vatou, připadalo mi to už hrozně výplňovité a samotný konec na poměry Pixaru dost klišovitý. Dávám tedy velmi silné 4* a Lotso zůstává v paměti otišten jako Voldie. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hračky dělají dětství dětstvím. Dovedete si představit život bez hraček? A dovedou si ho představit hračky bez nás? Dojemný příběh z fantastického světa hraček pohladá, potěší i rozesměje...Důkaz, že fantasii se meze nekladou. Moje nadšení z Toy Story tedy neopadá ani po 3. díle, který nebyl o nic méně zajímavý než předešlé dva. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Verze Kena byla inspirována modelem Animal Lovin' Ken z roku 1988. (NinadeL)
  • Zatímco tečku, kterou Sid v Toy Story (1995) vypálil Woodymu lupou do čela, již v Toy Story 2 (1999) Woody nemá, stehů na jeho pravém rameni od opraváře z předchozího filmu si můžeme všimnout i v Toy Story 3. (tomeek)
  • Jedná se o první film ozvučený v systému Dolby Surround 7.1, který je tvořen osmi prostorovými audiokanály. (Cheeker)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama