Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ptákovina, nevěřil jsem tomu ani minutu. Ještě, že západní filmaři mají nácky a východní Evropu.... To magično, které fungovalo v prvním britském Bunkru (2001) se odsud zcela vytratilo. Tajné zařízení a chrchlající zombie nácci tu už byli mockrát. Ani ten bunkr nevypadal jako válečný a film na promítačce mi primitivní animací připomněl klip Pet Shop Boys - Go West...:-) !!!!! Z filmu mne tak zaujal celkem slušný hudební doprovod, ale jinak jsem jej celý prozíval s přáním ať už padne poslední hrdina aby byl konec. Závěr nezklamal a byl přesně takový jaký jsem jej odhadl. Pokud se vám líbil Dead Snow, tak tohle je to samé, akorát bez té prdele... Tady to totiž tvůrci asi mysleli vážně, což je horší...! Dám jeden železný kříž a pokusím se rychle zapomenout. * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak nevím. S Deathwatch to moc společného nemá. Snad ten konec filmu, když se tam objeví další jednotka. Jinak je děj zcela odlišný a horší než v Mrtvé hlídce. Připadalo mi, že producenti posbírali bandu bezdomovců a opilců a jeli natočit laciný horor do lesa. Herci byli otřesní a naprosto hnusní. Co se týká děje musím uznat, že mě docela zaujal- teda jen pointa co se odehrávalo za Hitlera v bunkru. Docela bych i věřil, že se to mohlo někdy odehrávat (myslím ty testy, protože skopčáci byli magoři a jejich zvěrstva, byly mnohdy horší než to co jsme mohli vidět ve filmu). Já osobně bych to viděl na 40%. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Jedno se musí tvůrcům nechat, a sice odvaha!! Je vidět, že lidi hodnotí film níž, když v něm není sexy ženská, o kterou by se chlap bál, a když v něm není manželskej pár, o kterej by se bála ženská. Ale neshledávám tenhle film horším, než většina podobných, na csfd hodnocených líp...takže lidi nevím, co se vám nelíbilo. Podle komentářů byste museli dát The Mist regulérní odpad, ale nic, jdeme dál. Nebylo to tak špatné, jak tu většina tvrdí...nápad s nacisty je sice omšelý, zetlelý, smrdící starobou, ale proč ne? A ta pohádka kolem jejich tajných pokusů? Podruhé: Proč ne? A march metamorfovaných nácků v čele s jizveným Führerem je velice dobrým prvkem. Pro diváky krváky se tu objeví několik pikantních scének, třeba perforace lebky apod., pro milovníky atmosféry (jako jsem já) musím říct, že tajuplná atmosféra znepokojivého bunkru se drží až do konce a sedící týpek, který je věčně mimo se dostane do hry stylovou scénou (sice odzačátku tušíte, kdo to asi bude, ale stejně je ta scéna tak nenásilně strašidelná). Jelikož mi odmala připadala už jen nacistická uniforma strašidelná, tenhle filmek jsem si vcelku užil. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Mix The Bunker, Deathwatch a Dog Soldiers. Bohužel každý ze jmenovaných filmů je s podobným příběhem o dost lepší. Outpost oplývá pěkným prostředím, ale bohužel takřka žádným napětím ani sympatickými postavami. Zatímco paragáni v Psích vojácích solí hlášku za hláškou, chovají se celkem logicky a neváhají si to případně rozdat s vlkodlaky na férovku, zdejší žoldáci jsou takoví šediví bez výrazu, a když někdo z nich zmizí nebo je brutálně zlikvidovanej (či obojí), na odsýpání děje se to moc neprojeví. Snad jen legionář Titus Pullo občas projeví trochu toho charismatu. S logikou si taky nikdo moc nevyhrál, bunkr mi přišel moc na ráně, navíc tam je funkční generátor. Přesto pár světlejch míst se najde, předevšim spuštění Beethovena a poslední scéna. Lepší dvě. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako horor to u mňa prepadlo, príšerná zvrhlosť, absurdnosť, proste to netreba brať vážne! Dúfam, že to s tým pokračovaním nemyslia vážne, toto mi vážne stačilo a tú dvojku by som pozrel jedine ak by som sa vážne nudil. Nacisti sú pre dnešnú kinematografiu však takmer nevyčerpateľný zdroj na podobné zvrhlosti. Tento film mi skoro nič nedal, vlastne dal a to smútok, nudu a strach nad postavami. Vyznelo to ako úplné prerobenie filmu Mŕtva hliadka, ale ten film mal aspoň morálny podtext a bol aspoň originálny a dobrý. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Každý žoldák má jinou uniformu. Ve filmu můžeme vidět uniformy USA, Velké Británie a Francie. (padouchrap)
  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama