Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako horor to u mňa prepadlo, príšerná zvrhlosť, absurdnosť, proste to netreba brať vážne! Dúfam, že to s tým pokračovaním nemyslia vážne, toto mi vážne stačilo a tú dvojku by som pozrel jedine ak by som sa vážne nudil. Nacisti sú pre dnešnú kinematografiu však takmer nevyčerpateľný zdroj na podobné zvrhlosti. Tento film mi skoro nič nedal, vlastne dal a to smútok, nudu a strach nad postavami. Vyznelo to ako úplné prerobenie filmu Mŕtva hliadka, ale ten film mal aspoň morálny podtext a bol aspoň originálny a dobrý. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nic moc sem nečekal a taky sem nic moc dostal, jelikož proklamovaný gore nechutný scény se nekonaj, jestli tam jsou 3 drsnější scény a záběry, tak je to moc a krom toho, když se v takovýmhle filmu, kterej zrovna neoplývá geniálním scénářem čeká na prvního mrtvýho asi hodinu, tak je to fakt příliš, nicméně na druhou stranu několik scén v bunkru je docela solidně hororově zvládnutých, ostatně celá atmosféra bunkru je povedená a když se použije několik osvědčených metod typu blikajícího světla do tmy a obrysů postav, tak se občas dostaví i napětí ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Už z názvu jsem si myslel, že to nebude nic extra. Ale ono to chvilka bylo drobátko napínavé, ale v případě, že tam hlavní partička žolďáků bojuje s nepřemožitelným nepřítelem, se mi prostě nelíbilo. Alespoň se mohlo něco vymyslet na konec, ale ono to skončilo, jak to skončilo. Proto pozor na staré německé bunkry, mohlo by se Vám stát, že tam bude něco v nepořádku ;-) ()

rizek2 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Tak jsem se na to těšil a tak moc jsem zklamán. Námět z kterého by šel vytřískat pořádnej horor je vyhozen z okna. Nudní herci hrající nudné charaktery. Nudná zápletka, nudné prostředí, nudný děj, nudní nacisté, nudné vraždy (dá-li se tomu tak řikat)....prostě nuda od začátku do konce. Nebrat! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že vojnovým hororom moc nefandím, radšej si pozriem "čistú" vojnovú akciu, ale toto celkom ušlo.Rozhodne lepšie ako Deathwatch. Vyzdvihnem aspoň pozitíva ako napr. brutálne drsný look nemčúrov a partička žoldákov tiež vyzerala, že sa s ničím neserie. K tomu celá tá atmosféra starého SS bunkra, dá sa... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)
  • Natáčelo se ve Velké Británii konkrétně ve Skotsku v oblastech Glasgow, Dumfries a Galloway. (Terva)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama