Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Co zase tohleto kruciš má být? Ani se mi nechce vyjmenovávat všechny neduhy Bunkru smrti. Bylo by to na dlouho a stejně nudné jako většina filmu. rostředí je dobrý a masky yombí nácků taky, ale ten scénář, no děs a běs. Nikdy jsem neviděl, že by vojáci evidentně stýraného nalezeného člověka sami mlátil a uráželi, teda až do tohoto "veledíla". Jo a ono se v tomhle bunkru celkem ani nic moc nestane. No nic, jdu si asi pustit starého dobrého Maniac Copa. To je gumoidní béčko jak má být. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Bunkr smrti“ není filmem, který by využíval téma nacistů až tak skvěle, jsou zde určitě lepší filmy, myslím z hlediska hororového žánru (více mi třeba sedí „Mrtvý sníh“, snad i protože, že je pojat víc komediálně), ale pořád si myslím, že i „Bunkr smrti“ je dobrým snímkem, který sice až tak nevyčnívá z průměru, ale pro jednou je to britský horor, který mě bavil, kde jsem měl pocit, že to není jen snaha kvantitativně přispět k žánru. ()

Reklama

rizek2 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Tak jsem se na to těšil a tak moc jsem zklamán. Námět z kterého by šel vytřískat pořádnej horor je vyhozen z okna. Nudní herci hrající nudné charaktery. Nudná zápletka, nudné prostředí, nudný děj, nudní nacisté, nudné vraždy (dá-li se tomu tak řikat)....prostě nuda od začátku do konce. Nebrat! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem televizní béčko, ale dostal jsem slušnou áčkovou zábavu se zajímavým námětem a ještě lepším zpracováním. K parádní atmosféře přispívá i dost mrazivá hudba a vkusně zvolený kamerový filtr, díky němuž vypadá film zase o něco stylověji. Příjemné hororové překvapení a ode mě palec nahoru pro Stevea Barkera. 75% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nápad so starým Nemeckým bunkrom plný nasra.ých nacistických živých mŕtvych ktorý krvilačne túžia po čerstvej krvi je perfektný. S tohoto by sa pre fajnšmekrov dalo vyťažiť omnoho viac. Taký Frankenstein's Army bol úplný luxus v tomto okrajovom super subžánru. Nešlo mi ani tak o to že sa to bralo vážne to mne je fuk, avšak hlavná myšlienka ktorá dávala filmu dej nestála za nič. Stroj ktorý dokáže snehomtniť hmotu a blá blá blá... Vojaci nemôžu opustiť bunker lebo zabijú ich rodiny a blá blá blá. Nedotiahnutý scenár a jeden s najtrápnejších "heroických" koncov aké som videl. Hodinu a štvrť som dúfal no nič. U mňa sklamanie ktoré nedokázali zachrániť ani slušné náckovské relikvie. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)
  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama