Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to bola velká nuda, po ktorej som si myslel že bude trvať večne ale po hodine prišiel šok a všetko sa obrátilo na dobré, keď sa na scéne ukázal tajomný muž na ktorom prevádzali nacisty nejaké pokusy ale ten koniec nebol zlý, ale tú hodinu som len trpel a trpel z tej nudy, takže viac ako na 2 to rozhodne nemá 40 percent. PS: Už nikdy si nepozriem horory o vojakoch, to je iba velká strata času! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Za českým céčkově přiblblým názvem se nachází hororový průměr, který nenáročného bedekra neurazí ani nenadchne. Zápletka ve stylu "10 malých žoldáčků" je ošolíchaná k uzívání, jednotlivé charaktery nedávají moc důvodů k účasti nad jejich předčasným odchodem ze scény, atmosféra se usrkávačům čaje o páté celkem povedla. Jestli mě na tomto dílku něco překvapilo, pak jeho snesitelnost: přiměřeně temné, přiměřeně krvavé, přiměřeně blbé... těch momentálních souhrnných 51% odpovídá mému dojmu: nemám důvod flusat extra jedovaté poznámky ani freneticky jásat. Komentář považuju za nutný, protože do půl roku pravděpodobně zapomenu, jestli jsem "Outpost" viděla - a pro jednou nebude na vině jen plíživá stařecká demence. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nic moc sem nečekal a taky sem nic moc dostal, jelikož proklamovaný gore nechutný scény se nekonaj, jestli tam jsou 3 drsnější scény a záběry, tak je to moc a krom toho, když se v takovýmhle filmu, kterej zrovna neoplývá geniálním scénářem čeká na prvního mrtvýho asi hodinu, tak je to fakt příliš, nicméně na druhou stranu několik scén v bunkru je docela solidně hororově zvládnutých, ostatně celá atmosféra bunkru je povedená a když se použije několik osvědčených metod typu blikajícího světla do tmy a obrysů postav, tak se občas dostaví i napětí ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Jako je nebe modrý, voda mokrá a tráva omamná, ze stejného důvodu, jako se dráhou Měsíce řídí pohyby moří a ženská menstruace, a protože svět není dokonalý a nám nezbývá, než zavřít oči a překousnout to, tak se jednou za několik let anglicky mluvící část populace rozhodne natočit film o skupině lidí (nejčastěji vojáků/žoldáků), které v uzavřeném prostoru plném stínů a tajemných zvuků postupně zabíjí více či méně tušené zlo... Nejvýraznější vliv na kvalitu výsledku má následně konjunkce Marsu s Jupiterem v Plutově nadiru a také hodně záleží na tom, kolikrát jste do kávy vylouhovali ponožky... Děkuji, nemlsám. Mrtvá hlídka, Psí vojáci, Bunkr a v neposlední řadě Temné doupě, Loď duchů, Bermudský trojúhelník, Zmařená cesta nebo Hlubina jsou jen některými ze zástupců tohoto zvláštního žánru. Tyto filmy jsou moderními duchařinami, svým způsobem zajímavými původní myšlenkou (pokud je), ale ve výsledku absolutně nudnými a o ničem. Většinou na mě působí stejně - beze zbytku vyšumí. Někdy mám problém si vzpomenout, jestli jsem uvedenou blbinu viděl nebo ne. Zde je jediným kladem Ray Stevenson. Ten chlápek se mi začíná líbit. Snad bude dostávat lepší role, než neschopné hlupáky s pusou plnou pitomých frází... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na tohle téma jsem se celkem těšil, nicméně pocity mám rozpačité. Přes půl filmu jsem se bavil parádně, ale jak se blížilo nějaké to rozuzlení, snímku docházel dech, o dle mého dost suchém konci nemluvě. Výsledkem je čistej průměr, kterej s přehledem zvládnete, ale po skončení si řeknete, že to byla celkem blbost. A dost mně vadila hudba. 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Žoldácí ve filmu mají zbraně AKM ráže 7.62x39 mm, Heckler & Koch G36C ráže 5.56 mm, Norinco Type 56-1 ráže 7.62x39 mm a Heckler & Koch FABARM FP6 ráže 12 Gauge. Pistole, která se objevuje ve scéně promítání, Walther P38 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama