Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

petero 

všechny recenze uživatele

Témou podobný ako Deathwatch (2002) a predsa vo výsledku úplne iný. Vystrašených vojakov vystriedali arogantné nuly, prvú svetovú súčasnosť (!) a z takéhoto nezmyselného scenára by sa dala slušne vysekať jedna epizóda k Masters of Horror. K dobru môžem pripočítať len veľmi málo napínavých momentov, nôž medzi zubami a brutálne dobrú vyzáž nemeckých nemŕtvych vojakov. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Bunkr smrti“ není filmem, který by využíval téma nacistů až tak skvěle, jsou zde určitě lepší filmy, myslím z hlediska hororového žánru (více mi třeba sedí „Mrtvý sníh“, snad i protože, že je pojat víc komediálně), ale pořád si myslím, že i „Bunkr smrti“ je dobrým snímkem, který sice až tak nevyčnívá z průměru, ale pro jednou je to britský horor, který mě bavil, kde jsem měl pocit, že to není jen snaha kvantitativně přispět k žánru. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Už z názvu jsem si myslel, že to nebude nic extra. Ale ono to chvilka bylo drobátko napínavé, ale v případě, že tam hlavní partička žolďáků bojuje s nepřemožitelným nepřítelem, se mi prostě nelíbilo. Alespoň se mohlo něco vymyslet na konec, ale ono to skončilo, jak to skončilo. Proto pozor na staré německé bunkry, mohlo by se Vám stát, že tam bude něco v nepořádku ;-) ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Už podruhé jsem na Outpost narazil v TV a podruhé jsem ho dokoukal. Outpost není vůbec špatný horor, ale to pouze pokud od něj nebudete vůbec nic čekat. Atmosféra i prostředí je opravdu hodně povedené, protože podzemní bunkr uprostřed lesa je skvělý (chtěl bych se do něj podívat). Příběh je sice  odhadnutelný, ale filmu to vůbec neškodí. Na konci filmu se sice nese vše tak, že si divák myslí tak a je hotovo a ono ............../. 63% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nezáživné hororové béčko, které mrhá kvalitním námětem nanejvýš trestuhodným způsobem. Už když se řekne nacistické experimenty, tak mi trochu přeběhne mráz po zádech a představím si to nejzvrácenější a nejkrutější lidské jednání, ovšem Steve Barker, jakkoli měl jeho příběh zajímavou myšlenku a jasně stanovený cíl, nedokázal vtisknout dané látce ani z poloviny tak hororovou tvář, jak bych původně očekával. První dvě třetiny jsou zcela nezáživné a zdlouhavé, ovšem alespoň udrží diváka v pozornosti díky rostoucímu očekávání směrem ke klíčové pointě, kterou ještě přiostří pár zajímavých úmrtí a jeden přeživší "pokusný králík". Ale jak jsem se v průběhu snímku nudil, tak mě samotný závěr naprosto otrávil a sledovat bezduché střílení do armády nesmrtelných vojáků považuji od Barkera po té pečlivě budované atmosféře za velký podraz. Zklamání, s výjimkou vcelku povedené Brettovy hudby opravdu není o co stát.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)
  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)
  • Každý žoldák má jinou uniformu. Ve filmu můžeme vidět uniformy USA, Velké Británie a Francie. (padouchrap)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama