Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Volné pokračování katastrofického filmu 10,5. Zemětřesení zdevastovalo Kalifornii a vyvolává sérii dalších katastrof. Běsnění přírody stojí v cestě jedna z největších atomových elektráren v zemi a Americe tak hrozí totální zničení. Navíc se potvrzuje teorie, že se zemské desky navracejí k sobě a to by znamenalo roztržení kontinentu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Zase taková hrůza to nebyla. Dalo se na to dívat. Chyba byla, že to je dvoudílné a že to je pořád filmované někde mezi harampádím a kromě kravalu a sem tam "smrťákem" se nic úchvatného neděje. JOHN LAFIA měl dobrou snahu, ale prostě to nevyšlo. Nezachránil to ani charismatický herec FRANK LANGELLA. ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

Mám ráda takové "katastrofické" filmy. Ale určitě vím, že by taková "malá" prasklinka nerozdělila tisíce kilometrů dlouhý kontinent. Ta propast byla široká 3-4metry.. podle mě by to mělo být širší.. o hodně širší.. Efekty, no, nic moc. Tři hvězdy jsem dala jen proto, že takové filmy mám ráda + dobré herecké výkony. ()

Reklama

DocBrown

všechny recenze uživatele

Moderni Becko, za ktere by se nestydel ani Ed-Wood. Vsechno - namet, zpracovani, pateticky patriotismus, efekty, kamera (vzpomnel jsem si, jak jsem poprve natacel na pujcenou videokameru), herci - je tak neskutecne otresne, ze to proste clovek musi videt. Navic tu treba odpada to nudne seznamovani s postavami na zacatku a hned se jde na vec ! Ja se naramne bavil a hrozne me mrzi, ze neuvidim druhy dil. Nevim jak hodnotit, 5* nebo odpad. PODIVAM SE ZBLIZKA :-D ()

Aethra 

všechny recenze uživatele

Upřímně, dobře jsem se u toho pobavila. Problémem může být fakt, že šlo o smrtelně vážně myšlenou záležitost... Velké minus za to, že jsem se nedočkala příletu Supermana, který by přiklonil zemské desky k sobě, a že největší americká jaderná elektrárna se dvěma chladicími věžemi musela být ochráněna naprosto civilním způsobem - výbuchem zemního plynu, jehož zásoby se nacházely tak 200 metrů od elektrárny... Jo, a sorry za spoiler ()

Wulz 

všechny recenze uživatele

Některé části dost dobré...silná je ta z bráchou při záchranné akci. Skvělá matka a dcera (která chtěla rovnou do akce)...asi úplně nejlepší část z prezidentovou dcerou... Dcera a otec (Pokerman), taky masaker. Ne beru li to po technické stránce (která tu nejsilnější není), není to úplně nejhorší. A lepší než díly, první,. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama