Reklama

Reklama

Hele vole, člověk!

všechny plakáty
Dokumentární / Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1987, 19 min

Obsahy(1)

O trablech dospívání hořce ironické zpracování, film měl sloužit jako výchovný a pouštěl se na základních školách. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

stration odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutná komunistická agitka. Pouštěli nám to ve škole asi o rok později. Už v těch deseti či jedenácti letech mi to přišlo debilní. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Opravdová pecka. Návod, jak být správným mladým člověkem, v naší krásné socialistické vlasti. :-) Mladý jinoch/slečna si musejí dát pozor na nebezpečný alkohol, zlé kouření a hlavně na drogy, tryskající z injekčních stříkaček nechutných punkáčů přímo na sladkou a nevinnou mládež! Co dále? Samozřejmostí je úcta k autoritám a sexuální zrdženlivost :-) 19 minut nabitých humorem až k prasknutí. Další propagandisticko-poučný filmeček, tentokrát pro mladé. ()

krokodlak 

všechny recenze uživatele

Velmi užitečný návod, jak se stát spokojeným a hodným členem reálně socialistické společnosti s vysoce originálním uměleckým zpracováním a soundtrackem od Hudby Praha. ()

Hrdia 

všechny recenze uživatele

Nejraději bych dal odpad, ale jednu hvězdu dávám za trochu té srandy, když se na to člověk dívá jako na recesi. Nejsmutnější je ovšem okamžik, kdy do pozadí začne hrát "Je to zlý" od Hudba Praha, která v sobě měla a má úplně jinou myšlenku, to by jeden z těch soudruhů blil .. ()

Reklama

Reklama