Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hráčská vášeň přináší příběhy devíti různých vzájemně se neznajících lidí, kterým zničila život. Carolyn Carver (Kim Basinger) je spisovatelkou s hráčskou vášní, která ničí její manželství a rodinu. Dále je tu univerzitní basketbalová hvězda, který riskuje, aby bratrovi Clydovi (Forest Whitaker) oplatil jeho péči a pomohl mu. Bezvýznamný bookmaker se pokouší si naklonit lásku svého života, Veronicu (Carla Gugino) a sadistický kriminálník Victor (Tim Roth) se snaží ovládnout celý svět. Detektiv Brunner (Kelsey Grammer) pátrá po příčinách záhadné smrti. Vše kulminuje až do bodu, kdy jejich životy budou buď ztraceny nebo napraveny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, jak dobře rozehraný první poločas může základní pětka ve složení Kim Basinger, Danny DeVito, Ray Liotta, Forest Whitaker a Tim Roth v závěru toho druhého naprosto pokazit a nakonec prohrát rozdílem třídy. Paradoxně to tentokrát až tak není výkonem hráčů, ale jejich trenérem(=scénáristou - jak mohl vymyslet konstrukci, ve které jde téměř chromý detektiv sám zatýkat nebezpečného zločince nepochopím, stejně jako jednání některých hlavních hrdinů). Nesmírně zajímavý námět a myšlenka filmu je tak ve výsledku zcela zadupána do země. Velké zklamání. [v univerzitním basketbale NCAA se nehraje na čtvrtiny, jako v NBA, ale na dva poločasy] ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

"Všichni se za něčím ženeme. Chceme víc peněz, víc lásky. To, co opravdu hledáme, je víc života. Ale někdy chcete pořád víc, a skončíte ... s málem. Svět je nádherný. Měli bychom být spokojení. Ale pravdou je, že všichni chceme víc. ... Někteří riskují kvůli pocitu vítězství. Někteří pro lásku. Ale nemůžete mít svůj sen, aniž byste něco nevsadili. Nesmíte riskovat nic, co si nemůžete dovolit ztratit. Možná si myslíte, že jste jiní, ale jednou budete taky chtít víc. Otázka zní, kolik jste ochotní vsadit." ___ Za sny jsou lidé ochotni vsadit vše. ()

Reklama

jondoe 

všechny recenze uživatele

znova viacej pribehov pekne zapadajucich do seba.tento film zachycujuci postavy zavysle na hazarde mi pripomyna mna pred desiatimi rokmi.pre mna velmi emotivny zazitok.postavy vykreslene do detailu.takto sa naozaj spravaju skutocny ludia zavisli na hazardnych hrach.nie je to vobec prehnane ani s toho nie je nic ubrate.jedna z najlepsich drah o hazarde aku som kedy videl. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o hazarde, ktorý chce prekvapiť záverom, ale je akoby bez iskry. Pritom výborní herci robia, čo môžu, no veľký počet postáv je tu skôr na škodu. Ale aspoň ostala tá pointa, že gambling je poriadny hnus. Ale na drámu tu je málo nejakých dejových výkrutov, zmien, všetko tu ide tak priamočiaro, až môže vyústiť v spánok. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nebudem tajiť sklamanie. Taký herci ako DeVito, Basinger a Whitaker a po 40 minútach som to vypol. Prečo? Neatraktívny dej, niekoľko rozbehnutých príbehov, čo spolu zatiaľ nesúviseli a ešte aj stáli za prd. Mal som pocit, že sa scenár spoliehal na improvizáciu hercov a ešte to aj nevyšlo. Hazard by bol to pozerať dve hodiny a zistiť, že film stojí za konský K. Škoda riskovať toľko času. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Velká část scén se natáčela v interiérech hotelu Ambassador na Wilshire Boulevard v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama