Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hráčská vášeň přináší příběhy devíti různých vzájemně se neznajících lidí, kterým zničila život. Carolyn Carver (Kim Basinger) je spisovatelkou s hráčskou vášní, která ničí její manželství a rodinu. Dále je tu univerzitní basketbalová hvězda, který riskuje, aby bratrovi Clydovi (Forest Whitaker) oplatil jeho péči a pomohl mu. Bezvýznamný bookmaker se pokouší si naklonit lásku svého života, Veronicu (Carla Gugino) a sadistický kriminálník Victor (Tim Roth) se snaží ovládnout celý svět. Detektiv Brunner (Kelsey Grammer) pátrá po příčinách záhadné smrti. Vše kulminuje až do bodu, kdy jejich životy budou buď ztraceny nebo napraveny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

MI-380 

všechny recenze uživatele

Mark Rydell a jeho hollywoodské souhvězdí (Basinger, Liotta, DeVito, Whitaker, Roth) nás přesvědčivě zavádí do světa nemoci, která provází lidstvo od nepaměti. Karban, sázení, gamblerství - prostě hazard. Na jedné straně elegantní pozlátko legálního kasina, na druhé podstatně drsnější svět bookmakerů. Výsledek podobný - zoufalci bez peněz, rozvrácené rodiny, obrovské bohatství těch, co mají tenhle obchod v rukou. A k tomu slušná pointa. 70%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo docela obyčejně, ale nakonec průběh dostál do svého závěrečného výborného zakončení a já jsem nakonec zjistil, že to co převládalo na začátku časem hodně opadlo, takže jsem byl nakonec spokojen s tím co jsem měl možnost vůbec vidět. Jediný problém je v tom, že ve filmu se rozvíjí více příběhových linií na jednou. No a já bych byl radši spokojen hlavně s tou jednou, i když to docela i tak všecko do sebe pasuje. Každopádně Forest Whitaker opravdu září. Když jsem ho na obrazovce zahlíd, okamžitě jsem zbystřil, protože tady prostě zahrál, tak jak on umí. Hazard je prostě svinstvo s čím si člověk nemá co zahrávat. Kopa známých herců to během filmu určitě poznala. I když kvalitám filmu nijak nepřispěla až právě na Foresta. Největší podíl ale na tom všem má hlavně závěr, jinak by to byla průměrná záležitost. --- Možná si myslíte, že jste jiní, ale jednou také budete chtít víc. Otázka zní kolik jste ochotni vsadit... ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"We're all chasin somethin. More money. More love. What we're really looking for is more life. But sometimes you go looking for more, and you wind up with less. It's a beautiful world. We ought to be satisfied. But the truth is... we all want more. Some take a chance for the rush of winning. Some for love. But you can't have your dream without laying something on the line. The key is not to risk what you can't afford to lose. You might think you're different. But someday... you're gonna want more too. The question is... What are you willing to lay on the line?" ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Keď mi ako najzaújmavejší dejový zvrat pripadá zapálená bradavka dcéry jednej z hlavných postáv, nebude všetko s kostolným riadom. Nepatrím do klubu "všetci majú radi Foresta", faktom je, že trpím vždy, keď sa objaví na obraze. Basinger, to je ďalšia kapitola. Ešte som nevidela herca, ktorý všetky emócie dokáže vyjadriť triaškou. O invencii a svižnom tempe sa hovoriť nedá, ale keď si to pozriete, nič sa vám nestane. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

"Všichni se za něčím ženeme. Chceme víc peněz, víc lásky. To, co opravdu hledáme, je víc života. Ale někdy chcete pořád víc, a skončíte ... s málem. Svět je nádherný. Měli bychom být spokojení. Ale pravdou je, že všichni chceme víc. ... Někteří riskují kvůli pocitu vítězství. Někteří pro lásku. Ale nemůžete mít svůj sen, aniž byste něco nevsadili. Nesmíte riskovat nic, co si nemůžete dovolit ztratit. Možná si myslíte, že jste jiní, ale jednou budete taky chtít víc. Otázka zní, kolik jste ochotní vsadit." ___ Za sny jsou lidé ochotni vsadit vše. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Velká část scén se natáčela v interiérech hotelu Ambassador na Wilshire Boulevard v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama