Reklama

Reklama

Zombie Wars

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Päťdesiat rokov po vypuknutí celosvetovej pliagy zvanej ZOMBIE prichádza malá skupina preživších vojakov na šokujúci fakt: zombie nie sú až tak tupé, ako sa zdalo, začali dokonca chovať ľudí ako zdroj svojej potravy. A je ich všade strašne veľa. (beso74)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nejhorší film co sem kdy viděl.. Hrozné, ale opravdu hrozné herecké výkony, hroznej scénář, střih, efekty a mohl bych pokračovat dál.. dějové linie na sebe vůbec nenavazujou a odehrávají se zde uplně nezmyslné věci. I tak ale, když se na to podívám z jinýho hlediska, jakože ten film nebyl natočen s několikaset milionovým rozpočtem (mimochodem ten bych odhadoval tak na 100 000 Kč, s tím že herci by platili produkci za to že v tom můžou hrát, protože jejich herecké výkony tomu odpovídaly), efekty nebyly pořízeny v profesionálním studiu ( tady vlastně nebyly skoro žádné, když stříleli zombie do hlav, tak buď akorát vystříkla krev nebo průstřel nebyl vidět vůbec) no a celkově to vypadá že se pár lidí dohodlo a natočilo film, vznikla totální konina, a ani odvaha vůbec to pustit do světa je nezachrání od odpadu, ono když se člověk dívá a směje se tomu jak ubohé to je, není to zas tak hrozný. Upřímně ale doufám že už producenti a hlavně režisér s tvorbou filmů skončí a nic dalšího už do světa nevypustí. ()

destroy83 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto se opravdu nepovedlo. To není horor, ale hnus! Herecky i dějově je to opravdu jen pro silné nátury. Docela jsem se na snímek těšil, ale nakonec jsem ho ani nedokoukal a lup s nim do odpadu. ()

Reklama

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

To není nejhorší zombie film co jsem kdy viděl,ale nic se nemění na tom,že je to kokotina! 5% dávám za fajnovej obal :-))) ()

majxik odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha! Nechte ty mrtve v klidu raději spát než tohle... nejspíše by to pak mělo o pár procent více :-D ()

Reklama

Reklama