Reklama

Reklama

Shottas - Jamajský gang

  • USA Shottas
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V americko-jamajské produkci vzniklo drsné akční drama režiséra Cesse Silvery vyprávějící o dvojici mladíků, kteří spolu vyrostli v nebezpečných ulicích Kingstonu na Jamajce. Wayne (Spragga Benz) a Biggs (Kymani Marley) poznali svět zločinu už jako malí kluci. Nyní se přestěhovali do Spojených států a tam začínají šplhat ze dna až na samý vrchol kriminálního podsvětí v Miami, kde k životu patří rychlá auta a nádherné ženy. Bez milosti nad ním přebírají kontrolu, ale přitom zůstávají úzce spjati vzájemnou loajalitou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Zajímavá drsárna................Žádná poselství samozřejmě nehledejte a do života si z toho nevezmete také nic ,ale komu to vadí ,hlavně že se nenudíte..... Gangsteři vraždí jiné gangstery aby se napakovaly a šéfovaly ,někomu to stačí ! Klišé ,které již působí lacině ..... Dívat se na to dá ,nebojte se nic. No a jak jsem si všimnul v hodnocení ,pro někoho je to i ,,svatý grál,, ???......... Dredy a koks všech zemí spojte se !! ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

A já si bláhově myslel, že se na Jamajce žije v klidu, občas ehm často si dá někdo brčko a nic moc drsnýho se tam neděje jak mi to napřiklad předvedli (teda kromě toho brčka:) kuci z filmu Kokosy na sněhu, jak jsem se mýlil což dokazuje i tohle hustě natočené drama. Se vší tou válkou gangů a boji s policií to hodně připomínalo Město Bohů, aspoň do doby než se gang přesunul do Miami. Perfektní soundtrack ten jsem si fakt užil. Za zhulení, teda zkouknutí to rozhodně stálo... ()

Reklama

stub 

všechny recenze uživatele

Ptákovina, která těží ze současné popularity černé hudby, v tomto případě té jamajské (reggae, dancehall...). Jamajské dancehallové hvězdy Spragga Benz a Kymani Marley nedisponují přílišným hereckým talentem, což je na filmu, bohužel, dost znát. Snímku se nedaří zprostředkovat sociální problematiku, ani autenticky zachytit popisované prostředí (tři Jamajčani s holejma zadkama během pár dní ovládnou půl Miami). Podtrženo sečteno, jen další důkaz, že současná "černá" produkce naprosto kašle na obsah (a snad ho ani neumí) a vše je podřízeno formě. Ta je již tradičně výrazně "nablýskaná", mladí hiphopeři a spol. dostávají v plné míře vše, co vyžadují, tj. drsní niggaz s pistolkama, podávající si při pozdravu ruce komickým způsobem, auta a motorky, kozy a zadky, prachy, rolexky a prostě bling kraviny všeho druhu. Kdybych nebyl odkojen jamajskou muzikou (která ve filmu zaznívá poměrně hojně), hodnotil bych ještě níž. ()

MoaMan 

všechny recenze uživatele

asi ste od jamajskej gangsterky alebo ak chcete krimi čakali že sa tam budu mlátit gitarami v rytme pesničky one love od boba marleyho ked dávate také nízke hodnotenia tomuto podarenému filmíku ktorý vám ponúka velmi realistický pohlad na temnú stranku života na Jamajke... vašu AKčNú, DRAMA, KRIMI predstavu asi uspkojujú filmy typu GI jane. 100 ludí 100 chutí ale u mna 5 hviezd 5 cipých :D ()

Mikakel 

všechny recenze uživatele

Typický život černých gangsterů. Střílení,krev,násilí. Jeden zlej mydlí druhého zlého atd... Už od mala začínají s loupežema, okrádačky, násilí... Film chvilkama OK, pak zas o ničem..Je zde ale vidět, že opravdu prachy vám nenahradí kamarády s kterými vyrůstáte... Pro mne vyjímečně takovýto film za 3*. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama