Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia o vzťahu matky a syna. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Veľa fajčíš, škodí to pleti." Dostala Dagmar poučenie, ale problém nebol v tomto fajčení. Problém bol, že fajčenie prešlo až pod slipy milovaného synáčika. Edwards tu tak ukazuje rolu ohnivého poetického kurvizmu, zatiaľ čo Rapaičová prudérnu toxikomamu a chlapec si nevie vybrať. Nakoniec je to ale aj tak to isté. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Největším nepřítelem dospívajícího muže je nezřídka jeho matka se svou kanibalskou láskou. Popsali už mnozí. Například Rogers Waters ve své slavné The Wall. Opravdu staví zeď mezi něho a okolní svět. Pokud se nedokáže vzchopit, nevymaní se z jejího vlivu po vzoru přírody, dopadne zle. Logicky si pak mamánek najde stejnou mrchu. Tu je ale popsán určitý paradox, kdy v mrše se skrývá záchrana. Ne nadarmo existovaly internátní školy a bohatí posílali své syny na vychování jinam. Velmi slušná psychologická televizní hra, která popisuje, ještě velmi jemné, netragické důsledky. Chybičkou je zde akorát zvukař, který byl asi hluchej nebo permanentně nalitej. Dle hodnocení soudím, že se v tom někteří našli... :-) ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Od despotickej matky k despotickej žene, chlapec to nemal šancu zvládnuť. A tak skončil u psychiatra. Film stojí na výkone Dagmar Krajčíkovej a na občasných preslovoch Idy Rapaičovej. Chlapec tam síce vždy je, ale má podradnú úlohu. Neviem, či je to zo života, ale mohlo to byť napísané aj trochu lepšie. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Niektoré scény sa točili v prvom bratislavskom fastfoode Gurmán na Poštovej ulici. (Piri)

Reklama

Reklama