Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jorgen a Gitte jsou postarší manželé, kteří už mají plné zuby pracovních povinností, ale do důchodu ještě nějaký ten čas zbývá. A ani jejich finanční situace jim nedovoluje opustit práci. Nezbývá tedy nic jiného než pokoušet štěstí v lottu, které Jorgen sází už několik měsíců a stále se nedaří a nedaří něco vyhrát. Jednou nečekaně se ovšem poštěstí a Jorgen vyhraje několik miliónů. Jenže to má háček. Výherní tiket nebyl pouze jeho, ale patřil dohromady všem jeho kolegům v práci na který se společně složili. Co teď? Se svou manželkou tedy vymyslí plán, že výherní los byl jejich a naopak ten jejich nevýherní doloží Jorgen v práci jako další neúspěch. Jenže nic se dlouho neutají... Zvítězí tedy peníze nebo dlouholeté přátelství ke kolegům v zaměstnání? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Dánové jsou v mnoha věcech Čechům dost podobní. Rozhodně tedy podobnější než třeba Francouzi nebo Američani. Díky tomu je mi tahle komedie o chlápkovi, co se pokusí utajit výhru před kolegy, s nimiž společně pravidelně sázel, dost sympatická. Nejlepší je ta část, kde se snaží jim proklouznout na letišti, aby mohl odletět do Thajska ("Za chvíli nám jede náš levný spoj do Prahy.") ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tady vlastně není co komentovat. Až vyhrajete v loterii, kterou sázíte s kamarády, tak jim nelžete a pěkně se rozdělte jinak to rozdělí vás. Toť vše. Není to ani vtipné ani dramatické je to hlavně nudné. Za mě 40% ()

Reklama

ddf76 

všechny recenze uživatele

Lehka danska komedie o tom jak ukryvat pred prateli, ze jste vyhral v loterii. Jorgen je v praci predsedou Lotto klubu, kde si parta delniku v tovarne kazdy tyden dohromady sazi na Lotto. Sice nikdy nic nevyhraji, ale jednoho dne Jorgen pri losovani zjisti, ze vyhrali :). Pri podavani tiketu Lotto klubu, vzdycky sazi i za svou manzelku a ohne roh jejiho tiketu. Takze dostane napad, ze zameni tikety a sebere vyhru pro sebe a svou manzelku a koupi si vysneny dum. Jenze jak utajit, ze jste vyhrali a aby pratele v praci nepojali podezreni :). Pekna oddechova komedie. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama