Reklama

Reklama

VOD (1)

Když se Carole a Lionel dozví, že jejich partneři mají poměr, spojí se, aby zachránili svá manželství. (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

curil 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, typicky francouzský produkt   a téma. Flirt a nevěra manželů. Několik   dobrých scének, i když bych řekl, že už   několikrát viděných jinde. To ale u mě   nesnižuje spokojenost s filmem a požitek z   dobré zábavy a nevtíravého humoru bez   obvyklých vulgarit. Film je uváděn v TV pod   názvem "Hra pro čtyři". ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příjemná a vtipná záležitost, sice na vážné téma, ovšem zato s nadhledem a francouzským šarmem.. Dva manželské páry spojí milostná avantýra a podvádění chtějí své partnery zpět, udržet své rodiny pohromadě a tak kreativně vymýšlejí plány, jak milence rozdělit.. Moc se mi líbila Alice Taglioni, půvabné stvoření a François Cluzet báječný, působí na mě ohromně sympaticky, no nasmála jsem se dosyta.. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zajímavá zápletka výborně zpracovaná a to tak, jak to Francouzi umějí. Svěží tempo a mírný humor je předností příběhu o nevěře. Osudové setkání dvou lidí, jejichž partneři je spolu podvádějí. A proto začnou společně konat mnohé aby vše zvrátili a aby se vše vrátilo do starých kolejí. Byť je přítomný pouze mírný humor, dokáže příběh pobavit. Řekl bych, že málo kdo odhadne jak to nakonec celé dopadne. Dějství dokáže upoutat pozornost a i jistou zvědavost. Nenáročný snímek u kterého se dá příjemně odpočinout. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

V česku se pořád točí nějaké vztahové komedie nevalné úrovně. Že něco takového lze dostat na úplně jiný level ukazuje tento francouzský film, který by mohl být mustrem jak na to. Perfektně - tedy opravdu luxusně zrežírováno,  skvěle zahráno špičkovými herci a vše stojí na pevných základech budovaných výborným scénářem.  A jakoby chtěl vzdát hold Woody Allenovi je celý snímek protkán jazzovým soundtrackem a zase je nutno podotknout že perfektně časovaným a citlivě dávkovaným. A co víc, tam kde Woody otravuje tím svým dixielandem, zde se ozvou suprové jazzové fláky například od Etty James. Film i při své jednoduchosti hravým francouzským šarmem zastíní nemalou část vážněji zaměřené žánrově podobné komediální Allenovy produkce z poslední doby, takže to možná s notnou dávkou nadsázky berme i jako dlouhý nos namířený do Ameriky, když některé scény navíc jakoby vypadly z šablony klasického Hollywoodu. Dokonalý film nemusí adorovat hluboké myšlenky... ()

MurielRezek 

všechny recenze uživatele

Svěží a vtipná konverzační komedie o nevěrnících. Moc jsem se bavila! Ze dvou manželských párů vznikl třetí pár, který tajně udržuje vášnivý vztah, ale ten čtvrtý, je už mnohem chytřejší. Zamilovanost holt nelze potlačit "ráciem", a také  - naštěstí! -  nejde nikomu zakázat se zamilovat. Takže co zbývá? Za každou cenu vztah udržet, odradit od soků - sokyň v lásce, využít celý arzenál ženských zbraní a manipulací, pomstít se?  Nečekaně povedená oddechovka o tom, jak se to (ne)daří podváděným protějškům. Sympatická čtveřice herců, ze kterých mě asi nejvíc pobavil Roschdy Zem. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama