Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Problémov je tu dosť. Kde začať? Pri námete? Pri (?)hercoch? Pri spracovaní? Punc akejsi nie Ztkovej produkcie, filmu dodáva dabing, kde počuť mnoho známych a populárnych hlasov. Ale to je asi tak všetko. Mám rád a nevyhýbam sa amatérskym filmom, ale kým v zahraničných low budget produkciách, sa pri minimálnom rozpočte rozvíja kreativita tvorcov, ako ten a ten záber natočiť s minimom prachov, ale s čo najväčším efektom, tu sa niekto pozrel na zohnaný obnos a povedal si - ´´Za málo prachov, málo muziky´´. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení filmu zůstanu neutrální. Určitě se zde najde řada záporných věcí, které bych mohl víc zkritizovat od kopírování známějších filmů, přes amatérské herecké výkony až po kvalitu kamerových záběrů, ale nemám k tomu důvod. Tenhle film je amatérský, natočili ho amatéři, hráli v něm amatéři, tvůrci měli jen minimální rozpočet a vybavení, které si museli vypůjčit a proto na všechny tyto aspekty beru ohled. Já sám bych nedokázal natočit nic lepšího a kdo ví jak bych se před kamerou choval já. Docela jsem se při sledování pobavil a rozhodně to pro mě nebyla ztráta času. Slabší 3* za Štěpána Turka a scénku s ředitelem. ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa mi niekedy podarí odložiť svoju mesačnú výplatu na pokrytie rozpočtu filmu, tak si tiež zoberiem do ruky svoju domácu kameru, oslovím pár "talentovaných" hercov z bezdomoveckého kempu v susednej ulici, scenár zadám ako domácu úlohu nejakému nadanému žiakovi osobitnej školy a budem filmár. Potom nech mi už niekto môj slaboduchý zblitok len pretlačí do distribúcie a budem spokojne strašiť nič netušiacich divákov. Pre túto sračku je odpad! pochvalou. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Hoši z gymnázia si natočí svůj slasher a...............ejhle, ono to vyjde na DVD. No to fakt čumim. K filmu řeknu jen to, že optikou amatérského filmu (kterým film bezpochyby je) je to průměrný, v některých momentech podprůměrný snímek. Z profesionálního hlediska odpad jako Brno. Docela mě taky udivilo množství slavných herců. Hlavně Morávková a Brabec byli cool, ale nejlepší byl Štěpán Turek. Do příštího filmu bych prosil Ernesta Lieskovce. ()

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

První český slasher mě a mým společníkům vnukl nápad. Natočit druhý český slasher! Vezme si mobilní telefon, záporákovi nasadíme masku medvídka Pú, do ruky mu dáma blikající džedájův meč, obětím dáme pod tričko kečup (ve sklenici), takže až je bude propichovat, udělá to kůl krev a bolestiví křik nahradíme pískotem mončičáků. Takže vznikne jeden z nejlepší slasherů vůbec a Čepel smrti se může (pro)bodnout! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)

Reklama

Reklama