Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tento blivajz se ani z daleka nemůže řadit mezi filmy. A z důvodu "perfektnosti" by ho i měli zakázat distribuovat. Co kdyby se náhodou někdo sériového vraha chytnul a pokračoval v jeho díle ?...Ostudy už bylo víc, než dost a dostat další náhul dementičnosti bychom už asi neustáli a kolena by se nám podlomily. Hvězdu dávám pouze za "finále", na které už dlouho čekám. Zlo porazilo dobro a to já prostě nemůžu nechat bez povšimnutí. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa mi niekedy podarí odložiť svoju mesačnú výplatu na pokrytie rozpočtu filmu, tak si tiež zoberiem do ruky svoju domácu kameru, oslovím pár "talentovaných" hercov z bezdomoveckého kempu v susednej ulici, scenár zadám ako domácu úlohu nejakému nadanému žiakovi osobitnej školy a budem filmár. Potom nech mi už niekto môj slaboduchý zblitok len pretlačí do distribúcie a budem spokojne strašiť nič netušiacich divákov. Pre túto sračku je odpad! pochvalou. ()

Reklama

Alfréda odpad!

všechny recenze uživatele

Nenapadlo by mě, že Poslední výkřik bude jen druhý nejhorší český horor :D Tohle je ještě níže než dno. Přestože špatně hrají všichni, předabováni jsou všichni s výjimkou Turka :D třetinu filmu vidíte prd, protože obraz je příliš tmavý, točený proti světlu, nebo snímá jen polovinu hlav protagonistů. Komické papírové vzkazy, které vrah schovává do šuplíků nebo prostrkuje pod dveřmi, nejsou to nejhorší - naštve především nesmyslný konec, který nedává rozhřešení pachateli a nechá jej všechny pozabíjet a utéct. Jinak je to skrz na skrz vybrakovaný Vřískot, snad ještě okatěji než výše zmiňovaný druhý počin bratrů Kučerů. Vzkazy, kostým a bizarní maska, dva vrazi namísto jednoho, rodinný motiv pomsty, výročí úmrtí. Totální brak. 9% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení filmu zůstanu neutrální. Určitě se zde najde řada záporných věcí, které bych mohl víc zkritizovat od kopírování známějších filmů, přes amatérské herecké výkony až po kvalitu kamerových záběrů, ale nemám k tomu důvod. Tenhle film je amatérský, natočili ho amatéři, hráli v něm amatéři, tvůrci měli jen minimální rozpočet a vybavení, které si museli vypůjčit a proto na všechny tyto aspekty beru ohled. Já sám bych nedokázal natočit nic lepšího a kdo ví jak bych se před kamerou choval já. Docela jsem se při sledování pobavil a rozhodně to pro mě nebyla ztráta času. Slabší 3* za Štěpána Turka a scénku s ředitelem. ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejsem jediný komu tento ''film'' přišel až tak trapný že jsem se až styděl za ně. Naprosto nic co by se dalo vyzdvihnout a naopak vše jde shodit. Nevyznám se v tomhle, ale mám pocit že je to točené na digitální foťák nebo nějaký jiný přístroj, protože obraz byl až křiklavě podbarvený až do bilo do očí. Vysílalo Horror TV. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)

Reklama

Reklama