Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

První český slasher mě a mým společníkům vnukl nápad. Natočit druhý český slasher! Vezme si mobilní telefon, záporákovi nasadíme masku medvídka Pú, do ruky mu dáma blikající džedájův meč, obětím dáme pod tričko kečup (ve sklenici), takže až je bude propichovat, udělá to kůl krev a bolestiví křik nahradíme pískotem mončičáků. Takže vznikne jeden z nejlepší slasherů vůbec a Čepel smrti se může (pro)bodnout! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jééééhehe...co k tomu dodat.Je to blbé,neskutečně blbé.O hereckých výkonech se snad ani mluvit nedá,chování všech postav postrádá jakoukoliv logiku,postsynchrony sou úplně strašidelné a to zvýrazněné "bodání" nožem mě vážně iritovalo.Ale na druhou stranu sem se zasmál jako už dlouho u českého filmu ne a myslím,že třebas hláška : "To víš,je konec školního roku, a k tomu ty vraždy,..." asi zkultovatí.Ne snad,že bych chtěl Čepel jakkoliv chválit,ale pro mě je to mnohem menší průser než třebas Operace Dunaj.Tady si to aspoň na nic nehraje...20% :-D ()

Reklama

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Docela jsem se na to těšil, věděl jsem že mě čeká další šílená amateřina dělaná na koleni, ale tohle předčilo všechna očekávání. Jestli je tohle cesta , kterou se má ubírat český horor at se radši nic netočí, tohle se totiž hororem nazvat nedá, to je spíš pokus o parodii Vřískotu, jenže se sice smějete, ale ani né tak vtipům , ale té hrozné naivitě. Ano rozpočet byl evidentně malý, ale to není omluva proto co z toho vzniklo i za málo peněz se dá udělat kvalitní film viz třeba http://www.csfd.cz/film/182345-vsichni-do-jednoho/ nebo http://www.csfd.cz/film/236197-nekdo-tam-dole-me-ma-rad/. Těch pár štěků od známých herců, aby se mohl film něčím prodávat z toho trhák neudělá. Děj se odehrává na podzim 2005 (byt tvrdí, že slaví konec školního roku), tvůrci se snažili tam nacpat kde jakou zhovadilost viz třeba Štěpána Turka (pro neznalý Hvězdná pěchota) či Jakuba Kubu atd. Ani to následné namluvení profíkama nedopadlo zrovna dvakrát dobře. Místo celovečerního filmu měli tvůrci udělat krátký film či spíše povídku a dát si na ní trochu záležet. A né jen špatně vykrádat to co už tu x krát bylo. Atmosféru to nemělo žádnou a dialogy jako "Jsem mrtvá?" nebo "Dám si jenom nákou vodu" a holka mu natočí vodu z vodovodu je opravdu při nejmenším šílený. Rád bych se jednou dočkal českýho slasheru, který má nápad i akci a hlavně atmosféru. ps- asi nejvěryhodnější scéna je s Brabcem v metru, kdy to skutečně vypadá, že ho náhodou natočili a on , aby měl klid tak říká, že není ten herec.(ani bych se nedivil, kdyby to tak skutečně bylo a on jim jen dal souhlas , aby to použili) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

ZPOVĚĎ FANOUŠKA. Tenhle filmový trash mělo mé estetické oko za trest! Znáte ten pocit, když vezmete rybičku nebo nějaký jiný nožík a čepel nože rozžhavíte nad kostelní svíčkou a v rozestavení duchovních hodnostářů církve Podzemního chrámu v rozpětí cípů pentagramu si nůž podáváte z ruky do ruky a rituálně přikládáte na předloktí, abyste stvrdili svou účast na pohanském rituálu... znáte? To je dobře, protože si tak snáze dovedete představit, jak se škvaří kůže. Prakticky se mění v blátivou sračku a stříká na všechny strany od rozžhavené čepele. Proč to ale říkám?! Tohle se stalo s mým (poněkud menším) mozkem. Proměnil se během sledovaní tohoto hahaslasheru na blátivou sračku a rozstříkl se všude kolem. Lítalo to z nosu, z uší a něco mi nateklo i do krku. Ale nebojte, to jsem vyzvracel. Pak jsem zvracel až do konce. Bylo toho opravdu hodně. Nejvíc jsem blil, když ty naprosto šeredné herečky klopýtaly chodbami a nechaly do sebe bodat - bohužel nožem. Úplné gejzíry blitek ze mě stříkaly, když při tom běhu děvčata řešila, kdo je vlastně tím komickým bodačem. Při grandiózním finále jsem už měl přeřezaný achilovky, abych se nemohl dostat k telefonu a přivolal si pomoc. Ano takový debil jsem. Když běžely titulky, odřezal jsem si bradavky a spolkl je pro štěstí. Budu ho potřebovat. Pan Kučera má prý takových počinů vícero. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zas tak strašlivě to nevidím, protože podobně nepříliš vyvedených hororů je dost. Možná tam u nich vidíme lepší triky, protože tady se vše děje jakoby mimo oči kamery, ale příběhově nic horšího, než je v tomto žánrů běžné... Přesto dávám hvězdu jen jednu, protože by to nebylo fér vůči filmům, kterým jsem dal hvězdy dvě ;-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)

Reklama

Reklama