Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

beran-ek odpad!

všechny recenze uživatele

Obvykle dokoukávám filmy do konce, aby hodnocení bylo za "celek". Ale tenhle "film" jsem vypnul po cca 8-10 minutách. Češi tohle prostě neuměj! Chápu, že je to totálně nízko rozpočtovej snímek.. ale v jiné zemi by to snad i za půlku natočily líp! Slasher? :D ..když tam týpek bodal nožem, tak to znělo jak samurajskej film z 50.let ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za mejdžra zímena v málem prozrazeném utajení. Vsadím se, že byl celou dobu krvelačnému skeletonovi na stopě, ovšem když viděl lidský bobosapiens, který si vybral ke krájení.....celé to nechal být svému osudu. Jediný herecký výkon skutečně znamenalo několikasekundové cameo barda české kriminalistiky. 10% ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Je to až mrzuté kolik dabérů, seriálových herců a všemožných neherců se sešlo na jednom "plátně". Když pominu mizerné postsynchrony, které naprosto nesedí, příšernou kameru (snad z mobilu), hrozivý scénář, naprosto pomalé reakce na bodnutí a nemožné stříkance krve na herci ještě před bodnutím, zbyde mi pouze velmi smutná omáčka ničeho. Nečekala jsem o nic lepší hodnocení, než u Posledního výkřiku, ale scéna s čepicí podobně jako nudné pasáže ze života chrousta mě opravdu pobavily... Zajímavý avšak očekávaný byl také osud seriálového herce Miloslava Mejzlíka, který si četl playboy a velmi usilovně ho hledal. Nemohu říci, že jsem se nepobavila, ale pokud tu jde o kategorii horor či thriller nemáme se spolu bavit o čem jiném, než o odpadu. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Český slasher... čekal jsem nudu, nijakost a trapnost (něco jako norský 22), ale nic z toho nepřišlo. Naopak, byla to sranda. Není mi úplně jasný, jestli to byl účel a zda se jedná o parodii na vyvražďovačky, ale i kdyby ne, tím snad ještě lépe. Ty kecy jsou prostě super (policajtský zvlášť), špatný dabing a celkově domácí vzezření tomu taky nijak neubírá. Stejně tak 'obálkovému' vrahovi nemám co vytknout, osobně mám slabost pro masky takže pohoda. Dobrá byla i nevšední volba prostředí na finale - kancelářských prostor. Prostě dobře jsem se bavil a když vezmu v úvahu poměry amatérských hororů, je to jasná trojka. Není nic horšího než nudná amatéřina. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa mi niekedy podarí odložiť svoju mesačnú výplatu na pokrytie rozpočtu filmu, tak si tiež zoberiem do ruky svoju domácu kameru, oslovím pár "talentovaných" hercov z bezdomoveckého kempu v susednej ulici, scenár zadám ako domácu úlohu nejakému nadanému žiakovi osobitnej školy a budem filmár. Potom nech mi už niekto môj slaboduchý zblitok len pretlačí do distribúcie a budem spokojne strašiť nič netušiacich divákov. Pre túto sračku je odpad! pochvalou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)

Reklama

Reklama