Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pár nebojácných bulvárních novinářů je na horké stopě nechvalně známého sériového vraha a pátrá po odhalení motivace tohoto šílence, což vyústí v nečekaný smrtící obrat. Nikdo, kdo někdy přišel do kontaktu s takzvaným „Kapkovitým vrahem", zatím nezůstal živý, aby podal zprávu, ale Mark a Jennifer jsou přesvědčeni, že oni mohou dopadnout vraha a získat tak největší příběh své kariéry. Nyní, hluboko v nepopsatelném domě hrůzy s vrahem, budou reportéři pátrající po životním příběhu přinuceni procházet krví promáčeným bludištěm zvrácené smrti a divoké mravní zkaženosti. (noelcoward73)

(více)

Recenze (12)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film o kterým asi nikdo pomalu neslyšel, a ani bych se nedivil ale prvních 20 minut je neuvěřitelná gore řezničina která se fakticky nebojí ukázat pořádně odseknutý flák masa. A díky tomu dávám 3* prostředek filmu je docela nudné věšetřování kde se občas zasekne sekáček na maso. Příběh je slabší a konec je dost předvídatelný ale faktem je že u takovýhleho filmu to není zas tak moc potřebný.Hlavní záporák v masce klauna je fakt nechutný tlustý prase, tvůrcům se povedlo vybrat dobrého herce. Jak říkám film je celkem špatnej ale za zmínku stojí opravdu kvalitní gore které je opakuji fakt parádní. ()

Jansuper 

všechny recenze uživatele

Sice je pravda že dej a příběh je takový divný i když mu úplně nerozumím cz dabing ani titulky k tomu nejsou a ta kamera je fakt hrozně primitivní ale i tak je škoda že to skoro nikdo nezná. Já se u toho Teda rozhodně nenudil vraždy sou fakt dost Gore a splatter a sou i dobře natočené a ta hudba do toho když klaun někoho masakruje je fajn lokace sou taky dobré a ten děj i když sem mu nerozuměl jako taky, tak samozřejmě i s tím anglickym dabingem tomu tak nějak rozumím přibližně, zajímavé bylo i to že tam byly odkazy i na jiné slashery se mi zdá např na mychaela myerse tím jak nakláněl do stran hlavu ten klaun nebo to jak furt používal sekaček to mi zase připomnělo jasona jak rád používal mačetu  často Pokud se na to chcete jinak kouknout tak si to najděte na uloz to napište tam jméno filmu rok natočení a režiséra našlo mi to jediný soubor ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Ty vole! Tak toto bol fakt gore nárez. Vynikajúci exploitation / slasher miestami hraničiaci až so splatterom. Vrážd je tu fakt požehnane, veľká väčšina veľmi dobré spracovaná, no nájde sa aj zopár, trápnych, teda skôr nerealistických. K tomu aj príbeh stojí za to, vlastne kriminálka kde vyšetrujú dvaja žurnalisti. Film vďaka množstvu vrážd (krvi) rýchlo odsýpa a nakoniec si poviete len, "kurva! ja chcem ďalšiu vraždu". Ale na filme je aj badateľná veľká amatérskosť a digitálna kamera to tiež nezlepšuje, ale ja som sa kurevsky bavil! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu co na tomhle kdo vidí. Dokoukat to je fakt horor, ale to z důvodu absolutní nudy. Po celou dobu filmu mi bylo totálně volný, kdo a jestli vůbec někdo přežije. Vrahoun je tlustej cca šedesátiletej klaun v kostýmu ve kterém místo strachu budí buď lítost nebo posměch. Vražd je požehnaně a gore je opravdu perfektní pokud někoho děsí kečup, umělé hlavy a vinná klobása místo střev. Ruce a nohy, co se zde taky odsekávají, vypadají reálně asi jako drak v Bajajovi a všemu dominují "herecké" výkony obětí. Já teda ještě neumíral zmasakrováním, ale jestli má jediná reakce při vytahování mojich střev z břicha má být - juuuuuj - no tak se nemám čeho bát. U sekání nohou se zas ozývá ouuu ouuu...podobně jsem reagoval když jsem se nakopl do palce u nohy o roh skříně. Atmosféra si vzala dovolenou, napětí mělo chřipku a hudba je neuvěřitelně otravná. Každopádně scéna, kdy lilipután zdrhá před naší slavnou dvojicí novinářů, kteří jsou od něj asi metr a běží za ním dva kiláky načež ho nedohoněj, se rozhodně zapíše do historie kinematografie. Z milosti 1* ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Před naprostým propadem a nudou film zachraňuje závěrečná skoro půlhodinka, kde se naháněj postavy a krev teče proudem, údy jsou porcovány jako v masokombinátu, do toho pár ran pořádným kladivem atd. Ale i tak je to strašná volovina s debilníma rozhovorama, nepříjemnýma hercema, postavama atd. Gore je dost a jsou perfektně udělány, to musím uznat. Ale to je vše a fakt mi to nestačilo ... málem jsem zešílel nudou ... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v mestečku Gibsonton na Floride. (metal.storm)

Reklama

Reklama