Reklama

Reklama

Recenze (6)

Shit 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 3* a 4*, přece jenom mi to přišlo mírně zmatený kvůli velkýmu množství postav o kterých se člověk během filmu moc nedozví, nicméně Kyôko Fukada je snad opravdovej anděl ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Prostý a kouzelný film, který se soustředí hlavně na atmosféru a náladu. Když jsem poprvé o tomhle filmu slyšel a zjistil, o čem je, představil jsem si jak by se taková věc dala natočit; a bylo to přesně takhle. Tenshi ve vás (možná) vyvolá pocit pohody a klidu. A možná se jen rozohníte, že jste čekali něco jiného, kdo ví - ale myslím, že to stojí za pokus. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Příjemný, nenáročný film o tom, jak andělé ovlivňují naše životy.. a třeba to tak opravdu je, jenom o tom nevíme, protože je (většinou) nevidíme... ;-) ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Pár vecí by som si vedel predstaviť inak a niektoré postavy tu zase vôbec byť nemuseli - znížila by sa tým aj minutáž a aj ja by som možno dal tie hviezdičky všetky... Inak ale naozaj príjemný film, anjel zlatý, sledovanie nenudí... ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Jak tento film ohodnotit? Vyčítat mu, že má trochu zmatený děj a skáče od jednoho k druhému je nesmysl, protože sám se jasně prezentuje jako atmosferický, ne dějový. Hlavní zásluhu na té pohodové atmosféře má samozřejmě anděl(ka) se slabostí pro gin s limetkou. Přesto tentokrát jen za silné 3*. Hlavně proto, že ačkoliv se mi zdálo, jako by se mě film snažil ujistit, jak všechno dopadlo přesně podle plánu, ve výsledku to všechno byla z velké části jen náhoda. ()

Reklama

Reklama