Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři sestry zdědí po svém zesnulém dědovi v malém městečku hotel, když se vydají navštívit a zhodnotit majetek ještě se svými kamarády, nevědí jaké překvapení na ně může čekat. (Pumiiix)

Recenze (35)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zděděný motel po dědečkovi, o jehož existenci neměly tři sestry ani ponětí, pro ně rozhodně nebyl výhrou. Spravuje ho totiž rodinka jejich zvrhlých příbuzných čítající dva tupé a ohavné bratrance, strejdu šerifa a úchylnou bábrli. kteří mají mezi sebou přesně rozdělené vražedně zvrhlé úkoly, incest jim problémy nedělá a relaxační kempování sester s přáteli u jezera v pěkném hororovém prostředí lesů se změní ve zběsilý boj o život. Zpočátku je vše rozhozené naprosto ideálně v rámci hororových slasherů a početný zástup spoře oděných děvčat versus dva tupouni se sekerou má vynikající rozjezd. První sestra umírá s nohama prošpikovanýma trubkou (au), hozená do jezera ve kterém se zanedlouho budou koupat její přátelé. Tahle první vražda je asi nejlepší. Pak se dozvídáme, že příbuzní mají se zbylými dvěma sestrami svoje nechutné plány a jejich přátelé jsou jen maso na porážku. Dva tupý bratři co se s ničím nemažou mají hororové charisma, ale režisér jakoby nechtěl postavit film čistě na nich. Jednoho z nich proto nechá hned umřít a jeden bez druhého to už není ono. Horor pak už od druhé poloviny nepřijde s ničím překvapivým a hlavně ve stylu vraždění začne být fádní, ale zběsilé tempo, pěkná děvčata a následná naháněčka uprostřed lesů fungují vždy spolehlivě a kdo má rád horory typu Texaský masakr motorovou pilou nebo Pach krve si to užije. 70% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Film se mi rozhodně více líbil, než dobře hodnocený "BORDERLAND". Příjemní herci a téma incestu se v horroru často objevuje a vždy mne pobaví. DVD cover : Tři sestry a skupinka přátel se chystají do opuštěného motelu, který kdysi patřil dědovi sester. Jak se ukazuje, jejich děda zemřel za velice podivných podmínek. A sestry o své rodině vůbec nic nevědí. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to moc líbilo, postupně film ale nějak ztrácel tempo a ve finále to už byl docela trapas. To z toho důvodu, že zatímco na začátku se vraždilo, tak od poloviny se víceméně jen žvanilo, což vzhledem ke kvalitě scénáře byla dost zásadní chyba. To, že – pozor SPOILER – primárním problémem zmagořelých bratrů byl incestní způsob jejich početí, se tak nějak dalo vypozorovat hned z prvopočátku, takže žádného velkého překvápení se divák nedočkal. Na druhé straně některé mordy měly nápad (třeba hned to počáteční koupání v jezírku s kamenem na noze) a herecký ansámbl byl docela sympatický, takže se na film docela dobře koukalo. Každopádně na tu bídu, která v současnosti sužuje už absolutně vyčichlý slasherový žánr, je tohle ještě docela obstojná záležitost. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Milovat svou rodinu je základ ale nic se nemá přehánět a klátit svou maminku by žádnej synáček neměl. To potom mohou na svět přijít takoví dva nepovedení vlasáči co vypadají jako příbuzní WrongTurnů a jsou stejně tak kamarádští. Každopádně já jsem za ten nevinnej incest rád jelikož díky němu jsem se mohl koukat jak nám hezky naskakují oběti ze strany omladiny. Herecké obsazení bylo sympatické takže člověk má dle mého komu fandit (a to na obou stranách volba je čistě na Vás) a jeden klaďas mě opravdu mile překvapil a já tak zase jednou držel pěsti těm hodným. Holky jsou tam pěkné, logika jako vždy chybí, ale film ani chvilku nenudil a abych mu dal max tak by to chtělo snad jen lepší vraždy a hlavně jejich zpracování. Ale to je jen malá vada na kráse tohoto pro mě velmi povedeného snímku. A nakonec mám dotaz : Může mi někdo vysvětlit proč Bessudo netočí dál horory? Viděl jsem obě jeho díla a i když to není novej Craven nebo Wan tak talent určitě má a horor umí natočit lepší než spousta fušerů okolo. Doufám že se zase nějaké jeho dílo objeví. Já si ho pustím určitě a myslím, že nebudu sám. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinu si nenavyberáš a v tomto filme to docela sedí.Tri sestry a pár priateľov idú do hotela,ktorý zdedili a ich otec ktorého z nejakých vážnych dôvodov nechceli vidieť ich varoval aby tam nešli.Mysleli si že otec je zlý a aj preto že im povedal že dedko je dávno mŕtvi a ono to tak nebolo ale on mal na to vážne dôvody.Hneď prvá vražda utopeným bola pozitívnym impulzom v tomto filme,lebo utopiť niekoho tak ako to bolo znázornené v tomto filme som ešte nevidel a že vraždy niesu originálne.Bolo tam viacero debilností,ale v takýchto filmov to nieje až také netradičné.Zneškodnenie prvého vlasáča bolo dobré.Len jedno bolo špinavo podozrivé,ty vlasáči majú na konte veľa mŕtvych a jeden docela normálny chalan ich za chvíľku od rovná,tak scénar si to veľmi uľahčil.Povedal by som viacero filmov,ktoré tento film napodobňuje ale keď si to pozriete sami zistite,lebo je to očividné.Niekto by povedal ďalšia z tupých a neoriginálnych vidláckych vyvraždovačiek,a ja sa pýtam ktorá je originálna lebo aj ta čo sa tvári ako originál má už určite niečo skopírované z jej starších kolegov.Nemusí to byť originálne ale za svižné spracovanie dávam palec hore.Od začiatku až do konca sa tam stále niečo deje a preto nuda nehrozí aspoň to tak u mňa bolo.U mňa sú to silné 3* ale keď som bol z tohoto filmu aj na druhý deň spokojný,tak si zaslúži lepšie hodnotenie.Chvála Bohu že neuznávam hodnotenia filmov,keby áno tak by mi unikli dosť zaujímavé snímky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama