Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted (Michael Keaton) je úspěšný obchodník, který pracuje pro společnost Bindview a trochu proti své vůli musí do zákulisí obchodu zasvětit nezkušeného nováčka Jamieho (Brendan Fraser). Jamie je z nového prostředí zprvu nadšen a neodradí ho ani Tedova cynická a výbušná povaha. První rozčarování přichází až s několika nepovedenými obchody. Když pak Jamie seznamuje Teda se svou snoubenku Belisou (Amber Valletta), rázný obchodník propadá jejímu kouzlu a poté, co se spolu začnou tajně scházet, objevuje i své pravé já. Jenže změny v Tedově chování přinášejí i nepříjemnosti v práci, protože právě jeho drsné vystupování ho dělalo tak vynikajícím obchodníkem. Ani Jamiemu se v obchodě nedaří, a protože Teda trápí výčitky svědomí, pomáhá svému mladému kolegovi tajně plnit tržby ze svého. Zisky společnosti Bindview však klesají a Tedovy výsledky jsou pořád horší. Jeho zájem o Belisu ale naopak neustále roste. Teprve násilné převzetí společnosti konkurentem celou důmyslnou lež odhaluje… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Roztrhat a zničit aneb Jak to chodí v byznisu. 1) Vcelku dobře odvedené solidní dílo, které dodá divákovi, co si zaplatil. 2) Přesvědčivý Michael Keaton i poněkud asexuálně působící stárnoucí Brendan Fraser (kdeže jsou doby Mumie) odvedli výbornou práci. 3) Pěkná překvapivá pointa i smírný závěr dodávají jinak vcelku nevýraznému klišoidnímu filmu trochu šmrncu a i třetí hvězdičku. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Film svou zápletkou zajímavý a po celou stopáž i velmi příjemně stravitelný,přesto tomu chybělo to správné koření,grády.Velmi mě překvapil výkon MIchaela Keatona,kterého bych vyzvedl jako vrcholnou položku celého snímku,jeho postava je jasně nejpropracovanější a i scénaristicky nejvyšperkovanější,plus samozřejmě jeho samotného herectví.Naopak Brendan Fraser mě opět přesvědčil,že hrát prostě neumí ani trochu,jeho postava je trapná a prakticky svým (ne)herectvím prozradí dopředu i pointu.Ta je sice povedená,ale až přespříliš zbytečně překombinovaná,a tak nemá ani tu pravou sílu a dramatičnost.Každopádně Na poslední chvíli nenudí a v jeho společnosti lze strávit docela příjemný čas.Velmi dobré 3*! ()

Reklama

SHA 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého se 80 minut průměrně nudíte, a říkáte si, co na tom má být pro všechno na světě romantického (jedna *) a pak v závěru nestačíte zírat (**)... Každopádně mě už dlouho žádný film pointou tak nešokoval, takže je tím trochu zastíněn ten laciný a nudný předchozí rádoby romantický děj. Velké plus, že to nenechali sklouznout k americkému konci... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kolikrát to tady bylo? Looser s krásnou ženou přijde do nové práce, kde si ho vezme na starost "velká hvězda"? O romantice, která bude následovat nemusím snad vůbec nic psát. Velká škoda, že "Na poslední chvíli" nejde trochu originálnějším směrem a pochoduje, jak budete očekávat. Obsazení je totiž velmi příjemné, Michael Keaton dokazuje, že stále umí. Stejně jako Brendam Fraser s Amber Vallettou, kteří se z nevýrazných "nosičů vody" dokázali otřepat a Keatonovi zdárně sekundují. ()

marlon 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa usiloval hrať na niečo, na čo nebol stvorený. Zaujímavá sonda do sveta tvrdého businessu, v ktorom jediným pravidlom na prežitie je pravidlo ignorácie a neosobnej pretvárky, mohla ale vyznieť ďaleko lepšie. Nepresvedčivý scenár, plný klišé a naivity, presiaknutý totálnou absenciou akejkoľvek dramatičnosti, takto nemohol zachrániť ani sám vojak v poli Keaton. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • S rozpočtem 4 000 000 amerických dolarů vydělal snímek rok po uvedení na DVD pouhých 620 000. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve městech New Orleans a New York. (Terva)

Reklama

Reklama