Reklama

Reklama

Na trhu se objevuje nový výrobek. Nikdo přesně neví, co vlastně obsahuje, ani jak se vyrábí, ale zákaznící čekají ve frontách před obchody. Jedno je jasné - věc je k jídlu a má výbornou chuť. Jednou večer si osmiletý Jeison přišel do kuchyně vzít svou oblíbenou lahůdku a s úžasem vidí, že... ožila. Výrobce pěny angažují Davida (Michael Moriarty), bývalého inspektora FBI, aby zjistil oč jde. (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Je pěkný že ten film vykrádá Sliz a Body Snatchers ale aspoň to mohlo byt o něčem. Takže do obchodů se dostává pěna značky Pěna :-) (asi to mělo byt vtipné ale je to trapné) a všichni si ji kupují jen jednom malému čurákovi (Pojem dítě vynechám protože takové děcko mět tak už něžije a navíc ze sebe dělá nehorázného machra jak všechno ví a jak tomu rozumí) nechutná a o tom je celý film. Dočkáme se několika vražd (vcelku o ničem) několika zombíků (nebo co to bylo) v otřesném provedení čeho se naopak nedočkáme jsou herecké výkony (nejlepší výkon podal ten pes bohužel za to oskara nedostane) a nějaký smysluplný děj. Když už ta pěna chtěla vraždit proč nevraždila? Od Lary Cohena jsem kdysi ještě viděl horor Ambulance a to byla podobná sračka. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Spíš ze sentimentu dávám 3***, uznávám, že Pěna zabiják není žádný trhák. Ovšem jako pubescent jsem film hltal na jednodabingové pirátské VHS. A přece jen to se počítá, ikdyž s odstupem času je jasně vidět, jak špatně jsme na tom s filmovou distribucí tehdá byli... Zajímavost: Pokoj, ve kterém teče pěna směrem ke stropu a pohlcuje jednoho z aktérů, je otočný a byl použit už v Noční můře v Elm Street, kdy Johny Depp krvácí z postele směrem ke stropu. ()

Reklama

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Silně podprůměrné osmdesátkové béčko, které mně osobně přineslo naprosto nudnou podívanou, u které jsem vydržel tak tak se na ni vůbec dokoukat. Je tu jistá podobnost se snímkem The Blob z r. 1988, The Stuff funguje na stejném principu, ovšem nesáhá tomu ani po kotníky. Atmosféra se někam vytratila, herci nic moc a o scénáři radši ani nemluvím. Velké plus za myšlenku, ze které by šla stvořit parádní pecka... To by se ale tvůrci museli víc snažit. 30% ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Dosť srandovný horor ktorý som mal možnosť vidieť dnes. Tento horor doporučujem len v krajnom prípade, keď sa budete už velmi nudiť ako já dnes. Larry Cohen vie istotne natočiť aj lepší horor otom není pochyby, u tohoto som sa vždy bavil keď na začiatku šerif objavil tu penu a ochutnal ju, musel som si ísť po jogurt pretože velmi mi to pripomenulo. Samotné brutálne scénky tu nenájdete je tu ale asi jedna keď černochovi z úst vylezie von pena a celý praskne. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jogurt zabiják! Supradementní polokomedie zaujme zejména tím, že je vtipná nechtěně v těch chvílích, kdy chce být vtipná chtěně. Její pokusy o humor jsou totiž topornější, než výraz Stevena Seagala po celodenním natáčení a tváří se u toho uvědoměleji, než patos Michaela Baye. Jako kulisa úžasná záležitost, protkaná dávkou vypečených hlášek a zhola absurdních momentů - podmínkou je, že buď nebudete moc pozorní, nebo si obstaráte několik promile. Kde jinde ovšem uvidíte scénu, v níž agent oznámí vojákovi, že práskl ženě jeho nevěru, načež se ho voják zeptá "dá se vám věřit?" Dá, je to úžasně debilní zábava! (poznámka: velkou porci švandy dost možná obstaral český dabing) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Mezi ingrediencemi, jež tvůrci použili ke stvoření pěny, nechyběla např. zmrzlina, jogurt či hasicí pěna. (-bad-mad-wolf-)
  • Scéna z motelového pokoje, v níž pěna teče po zdi, byla natáčena ve speciální místnosti, jež se mohla otáčet vzhůru nohama - tak bylo dosaženo efektu pěny, tekoucí po zdi nahoru. Tatáž místnost byla použita ve filmu Noční můra v Elm Street (1984). (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama