Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Tohle připomíná mnohem víc grindhouse než tomu bylo u Don´t, který by byl žánrem nejspíše také horor. Musí se nechat, že Eli Roth (osobně ho mám mnohem radši jako herce v Tarantinových snímcích - Hanební pancharti, Auto zabiják - než jako režiséra) předvedl nápady i efektivnost, takže možná přivodil fandům hororů nebo grindhouseů pravý filmový orgasmus, jenže já nejsem příznivce ani grindhouseů ani hororů, ale celkově vzato velice solidní trailer, ale do kina bych na to asi nešla, přijde mi, že to nejefektivnější a podle tvůrců nejlepší bylo vypovězeno už právě v tom traileru, jako u většiny současných filmů. Navíc žánr horor to není nic pro mě. 55% ()

Hawkeye666 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejvtipnější a nejnápaditější ze všech Grindhouse trailerů!!! Viděl jsem na Youtube v mizerné kvalitě a ... Pustil jsem si to 6x a doteď se při vzpomínce válím smíchy. Ten nápad z trampolínou a hlavně ta úžasně romantická líbací scéna s useknutou hlavičkou dokazují, že Eli není zas tak beznadějný případ, jak sem si po zhlédnutí hostelu myslel - anebo platí: čím horší režisér, tím lepší trailer. Pak je velká škoda, že Uwe Bolla k natáčení nepozvali. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, vyrobit něco takového není s odpovídajícím technickým zázemím dvakrát těžké. Stačí nakoukat vzory a pak parafrázovat, variovat a utahovat šroubky. Teď ale Eli pobavil, byť si nemyslím, že jde o nějaký veledílo - místní hororví fanoušci by jej pod Tarantinovou záštitrou natočili stejně tak, protože jde jen o extrémní nápodobu. Stylovost zajištěna předem. Výrokům o genialitě se směju, trailer ale good. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

"It´s blood.... son of a bitch" - nejlepší hláška z filmu. A nejlepší scéna je asi ta s trampolínou - to muselo hodně bolet.... Asi nejlepší trailer z "Grindhouse" - bylo to vtipné, hlavy padaly jedna za druhou (ve skutečnosti jsem to ještě neviděl, ale myslím, že když někdo někomu usekne hlavu, tak by to mělo téct víc - v některých scénách), Eli Roth na předním skle vypadal dobře. Povedený trailer, ale film - no, nevím nevím.... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi bylo trochu trapné hodnotit trailer, ale budiž. Roth se pochlapil a natočil úžasnou poctu klasickým hororovým trailerům. Vocie-over a několikrát opakovaný název filmu je prostě úžasný, na mysli se mi hned objevila vzpomínka na trailery ze zlaté éry béčkového hororu. Hodně se povedla i hudba. Škoda jen té slabé rozmanitosti vražd, na kterou tu už naráží choze, a také možná až zbytečně přehnané patiny, i když ta výsledný dojem nijak více nekazí. Koukám, že výsledné přijetí je docela zajímavé, ale co se vlastně dalo čekat... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama