Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Roth dokazuje, že není nic jiného než nadšený béčkař. I když "Thanksgiving" obsahuje několko fakt povedených nápadů, kudla v díře ani useknutá hlava při kouření ptáka nedokáží zakrýt nehoráznou monotónost a jednotvárnost tohohle traileru. Když už vám hlasový doprovod po páté oznámí furt tím stejným tónem "Thanksgiving", říkáte si, jestli se Rothovi náhodou nezasekl kazeťák. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jako velký odpůrce Rotha musím skřípaje zuby konstatovat, že jeho trajler je v pohodě, ale to se dalo čekat, že si Quentin a Robert tohohle nýmanda, se kterým rádi chodí na pivo a kecají o filmech, ohlídají, aby jim to neposral. Až na to opakované sekání hlav (chtělo by to větší rozmanitost) a ochutnání krve policajtem, které není nablblé, ale vysloveně parodické, ale to je obávám se dost málo nato, abych kvůli tomu celý trajler odstřelil. S ohledem na závěrečnou parafrázi večeře z TCM by se možná dalo spekulovat nad splácáváním dvou odlišných žánrů dohromady (slasherů a exploitation), ale vzal to čert. Má to atmosféru, ty dodané škrábance jsou cool a voiceover geniální. Nicméně si neodpustím jedovatě poznamenat, že Roth by měl do budoucna točit jen fiktivní trajlery:) ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Sakra, tenhle typ hororu vopravdu nemusim...je mi jasný, že Eli Roth je úplně jiného názoru a že po Hostelu se z něj stal přes tenhle krvavý rezort doslova hlavní mistr, ale...je to (mi z toho) na nic. Doufám, že z tohohle traileru nebude něco většího..a to i kdyby tam takových scén s trampolínou třeba deset! ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Trailer skvělej, ten je za 5 a diskuze o tom, co z toho vznikne je mimo. Hodnotíme trailer, samotnej film budem hodnotit příští rok. A já se těším. PS: oproti traileru na Machete je tento o dost míň "rozjetej" ....což ovšem má taky něco do sebe a je to snad i nostalgičtější (jaký jiný trailery než statický ?!) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Eliho Rotha nemám rád a jeho filmy nesnáším,ale u tohodle traileru jsem se zvrhle bavil :-D (jinak sem celkem normální) a s velkou chutí bych si dal celovečerák,scéna s Trampolínou je geniální :-) Kdyby se mu povedlo na plátno převýst aspoň půlku atmosféry která chčije z traileru,myslim si že by po dlouhý době lidi v kině omdlévali,zvraceli a zavírali si oči,jako za časů čelistí či vymítače ďábla.Bohužel se točí pičoviny jako Hostel atd.Ovšem když vidim jak zoufale dopadla celovečerní Mačeta,možná dobře jen za trailer,kterému tu atmošku nic neveme :-) 85%. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama