Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

taky supr fejktrajler.....je tam daleko víc moderních prvků....ale...né.....styl..nadsázka......PS: na yt píšou, že se to prej točilo v Čechách, nj, mi to mělo dojít, když vidim ty český jména..ta grandma mi je nějaká povědomá..jinak Eli Roth je nepochybně dost zvrácenej a v nechuťárnách se přímo vyžívá, když to ale kombinuje s takovym černym humorem, tak to funguje zcela jinak...jeho oblíbenosti: http://www.youtube.com/watch?v=bFHpxdJCerY ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Sakra, tenhle typ hororu vopravdu nemusim...je mi jasný, že Eli Roth je úplně jiného názoru a že po Hostelu se z něj stal přes tenhle krvavý rezort doslova hlavní mistr, ale...je to (mi z toho) na nic. Doufám, že z tohohle traileru nebude něco většího..a to i kdyby tam takových scén s trampolínou třeba deset! ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Jako velký odpůrce Rotha musím skřípaje zuby konstatovat, že jeho trajler je v pohodě, ale to se dalo čekat, že si Quentin a Robert tohohle nýmanda, se kterým rádi chodí na pivo a kecají o filmech, ohlídají, aby jim to neposral. Až na to opakované sekání hlav (chtělo by to větší rozmanitost) a ochutnání krve policajtem, které není nablblé, ale vysloveně parodické, ale to je obávám se dost málo nato, abych kvůli tomu celý trajler odstřelil. S ohledem na závěrečnou parafrázi večeře z TCM by se možná dalo spekulovat nad splácáváním dvou odlišných žánrů dohromady (slasherů a exploitation), ale vzal to čert. Má to atmosféru, ty dodané škrábance jsou cool a voiceover geniální. Nicméně si neodpustím jedovatě poznamenat, že Roth by měl do budoucna točit jen fiktivní trajlery:) ()

Ygan 

všechny recenze uživatele

Eli Roth překvapivě nadělil nejlepší grind-houseovský trailer. Ty buranské scény tu fungují dobře a jsou s jasným nadhledem, Eli si s tím určitě vyhrál a na těch několika minutách naštěstí nestíhá předvést svoje zápory - což je snad všechno. Stejnak by mě zajímalo, proč se o něho Tarantino tak zajímá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je najlepšia vec od amerického režiséra Eliho Rotha, čo som doposiaľ videl. Krátky, fiktívny trailer na starý, béčkový slasher horror. Je to jeden z niekoľkých podobných úletov, ktoré sa objavili v retro horrorovom projekte "Grindhouse". Originálna a vtipná myšlienka natočiť upútavku na neexistujúci film. *** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama