Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi bylo trochu trapné hodnotit trailer, ale budiž. Roth se pochlapil a natočil úžasnou poctu klasickým hororovým trailerům. Vocie-over a několikrát opakovaný název filmu je prostě úžasný, na mysli se mi hned objevila vzpomínka na trailery ze zlaté éry béčkového hororu. Hodně se povedla i hudba. Škoda jen té slabé rozmanitosti vražd, na kterou tu už naráží choze, a také možná až zbytečně přehnané patiny, i když ta výsledný dojem nijak více nekazí. Koukám, že výsledné přijetí je docela zajímavé, ale co se vlastně dalo čekat... ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Žánr fiktivního traileru je jeden z nejlepších nápadů moderní kinematografie :) každopádně hodně drsná atmosféra vraha na malém městě. Sled skvělých záběrů (nejvíc se mi líbila dekapitace maškary a samozřejmě tělocvična) + obligátní porcování krocana... Z Grindhousů je scénáristicky nejnápaditější a asi i nejbrutálnější. Perfekt. ELi Roth asi nebude až takový idiot :) ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tak docela dost mě překvapilo, že tam hraje Liliana Malkina, estonská herečka, která žije v Praze, dobře známá z filmu Kolja. Jinak bych nejvíc vyzdvihl atmosféru hororů sedmdesátejch/osmdesátejch let, kterou trailer vystihuje, zvláště pak hlas oznamující "Thanksgiving". Mimochodem, nechápu, proč pan režisér Eli Roth za posledních pět let natočil akorát dva trailery. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je najlepšia vec od amerického režiséra Eliho Rotha, čo som doposiaľ videl. Krátky, fiktívny trailer na starý, béčkový slasher horror. Je to jeden z niekoľkých podobných úletov, ktoré sa objavili v retro horrorovom projekte "Grindhouse". Originálna a vtipná myšlienka natočiť upútavku na neexistujúci film. *** ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, vyrobit něco takového není s odpovídajícím technickým zázemím dvakrát těžké. Stačí nakoukat vzory a pak parafrázovat, variovat a utahovat šroubky. Teď ale Eli pobavil, byť si nemyslím, že jde o nějaký veledílo - místní hororví fanoušci by jej pod Tarantinovou záštitrou natočili stejně tak, protože jde jen o extrémní nápodobu. Stylovost zajištěna předem. Výrokům o genialitě se směju, trailer ale good. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama