Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po zuby vyzbrojení teroristi vydierajú USA, že odpália nukleárnu zbraň na palube lietadla, pokiaľ nedostanú miliardu dolárov. Šéf špec. jednotky FBI, špecializujúcej sa na únosy Jack Bender musí vyriešiť túto nočnú moru policajtov. Pritom len pred pár mesiacmi bol zbavený postu preto, lebo nesúhlasil s postupom svojich kolegov pri oslobodzovacej akcii... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Klasicka tv zpatlanina nema to jeste uplne nejhorsi uroven ale koukat na neco takovyho 3 hodiny? to je zase uz trosku moc jednou a dost! ()

muti 

všechny recenze uživatele

TV Dajto zacala (alebo je to uz dlhsiu dobu?) vysielat ozajstne smaky. uz po 5. minutach som sa nevedle doskat kedy si pozriem csfd hodnotenie. a vidm ze ma nizsie nez som cakal (myslel som 40%). ako sa dostat k takemuto filmu? jednoducho, vyckajte si ked vam nepojde kablovka. film je uplne strasny gyc, kazda akcna scenka je ako pre 13 rocnych chlapcov, herecky vykony ziadne, klise idu jedno za druhym, hotove hollywoodske peklo. ale pozerat sa to stae da, ak sa od filmu odosobnite a budete ho brat skor ako parodiu. vtedy, mozte dat 2* ako ja. ak budete brat film vazne, musite dat filmarsky odpad. ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Prihliadam k tomu, že ide o TV film a dávam 4*. Príliš dlhé? Ničím inovatívne? Nevadí. Film nenudil a ja už len čakám, kedy dostane Dean Cain ponuku na najbližších Expendables. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Ze začátku očekáváná žumpa (dle současného trendu) se změnila ve docela milé překvapení. Poměrně dobře zvládnuté, žádné extrémní emoce, těhotné ženy na palubě, modlící se staříci, americké vlaječky a trapné přiblížovačky, ani příšerná muzika v pozadí. Dokonce bych řekl, že kdyby tam byl na místo supermana takovej Willis či podobné jméno (a taktéž na place hlavouna zločince), byla by to velice kvalitní podívaná. A teď negativa. Jediné značně degradující okolnosti tvořili příšerně amatérští, tupí zločinci. Navíc hrozní měkkejši, místo aby někoho prostě pro výstrahu vodpráskli, prostě ty chudáky mlátili. Kristepane, softakční film. No, na síle tomu nedodal místy až zarážejícně volný děj, snad i soudruh supermana, co je -ač letecký mechanik- zřejmě expert na likvidaci špinavých bomb a nečekaný znalec pilotáže Jumbojetu. Taky by mě zajímalo, co s vnitřkem letadla udělá ve 3km otevřený průlez (asi nic, soudě dle toho, že k němu superman prostě přikráčel a zavřel). Velká škoda, to se nedá přehlednout - o dva body dolu na 5/1O ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dvoudílný televizní snímek o únosu dopravního letadla je vlastně taková směska nejznámějších scén z různých filmů na stejné téma a to počínaje již první o nepovedeném policejním zásahu, kdy hlavní postava na základě toho odejde od policie a až po závěr, kdy se s letadlem přistává bez pilotů. Takže se dá u toho velmi dobře hádat, kde jaká scéna již byla k vidění. Jako obvykle se jede na plný kotel už od prvních minut a napětí se udržuje po celou stopáž obou dílů. Na televizní rozpočet to rozhodně nevypadá nijak zle. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy FBI agent padá z trupu letadla, má na vestě opačně nasprejované logo FBI. (KucC)
  • Ve scéně, kdy Brian (Barry Livingston) konečně přistává, se ptá, jak vysunout podvozek, přestože je o několik záběru dříve vidět, že je již v dolní poloze. (KucC)
  • Na začátku filmu můžeme vidět několik palem. Ve skutečnosti je to ale nemožné, a to díky tomu, že se úvodní scéna odehráva v Long Island v New Yorku, kde žádné palmy nerostou. (KucC)

Reklama

Reklama