Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už ste niekomu niekedy niečo sľúbili a zaviazali ste sa to dodržať? Peter (Toby Stephens) a Michael (Richard Coyle) sú najlepší priatelia, ktorí však obaja skrývajú spoločné tajomstvo. Kate (Keeley Hawes) medzi týchto dvoch zapadne celkom náhodou, keď sa na liečebnom pobyte do Michaela bezhlavo zamiluje. Ale prečo je teraz Peter taký zúrivý, keď si práve jeho najlepší priateľ konečne našiel spriaznenú dušu? Otáznikov sa vynára stále viac a viac a je iba otázkou času, kedy tajomná minulosť nenarazí na súčasnosť a odhalí nám všetky svoje prekvapenia... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

eileen 

všechny recenze uživatele

Miluju britskou BBC tvorbu a toto je další kousek, který opravdu stojí za shlédnutí a rozhodně se u něj nebudete nudit. Skvělý příběh, parádní výkony všech tří představitelů a přestože má film poměrně dlouhou stopáž, není tam nic zbytečného. Vše je tak děsivě skutečné, jako v životě. Kdo si svůj život už nějak pokazil, často dělá podobné chyby a zdánlivé zlepšení je opravdu jen zdánlivé. ()

EllinkaD 

všechny recenze uživatele

Tak podle mě dost dobrý thriller - fakt jsem do poslední chvíle nevěděla a netušila, kdo je vrahem ... teda jo, myslela jsem že je to ..... ale nebudu prozrazovat pro ty, kteří ještě neviděli - ale konec opravdu překvapí - i celý děj je zajímavý. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Rukopis televizních filmů BBC je nezaměnitelný, osobitou identitu mají i televizní detektivky made by BBC. Něco na způsob seriálu Dalziel a Pascoe, komorní, pomalu plynoucí, spíše na psychologii a motivace jednotlivých postav zaměřený, se zajímavými, nečernobílými postavami, s kterými se sice můžete coby divák ztotožnit, ale ony vás mnohdy nemile překvapí... Často melancholický ráz, děj uvozený a fixovaný zakotvením do nádherné (tak zelené!) britské krajiny, která je místem, jež skrývá tajemství (venkovský dům nad mořským skaliskem)... Zajímavě otočená optika klasické detektivky, film o přátelství tak pevném, že je až zhoubné, film o hrdinech zatížených svou temnou minulostí, před níž se stále musí utíkat... A to závěrečné odhalení, to jsem tedy vůbec nečekal... Příjemné setkání s britskou ,,veřejnoprávní" tvorbou... ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Na tomto komorním příběhu ze současné Anglie oceňuji zejména vynikající využití flashbacků, které zde netvoří pouze efektní vychytávku (jako třeba v mnou opovrhovaném seriálu Lost), nýbrž rovnocenného spoluutvářeče atmosféry a napětí. Totální depka (život stojí za prd, potom to chvíli vypadá, že ne, a nakonec se stejně ukáže, že stojí), u které se skvěle umělecky pracuje... Dokáže navodit tu zimomřivou atmosféru, kdy vlnky na vodě jsou ve skutečnosti vlasy krásné dívky a kmený stromů jsou zase těla žárlivých chlapců, kteří šmírují... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama