Reklama

Reklama

Když se vymkne kontrole strážní plán policejní složky, který má napomáhat mírnit nárůst kriminality, jsou všichni včetně svědků a policistů v ohrožení. (Filmbox)

Recenze (3)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní snímek. Začal slibně, ale záhy zapadl do žánrové nerozhodnosti a rozpačitosti. Chvílemi se to tváří jako akční thriller, chvílemi jako psychologické drama. I ten děj se vyvíjí podivně. Vrah v podání Caspera Van Diena je značně nevěrohodný a byť se snaží sebevíc, nedá se mu to uvěřit. Detektiv Kathryn Shaunessyová je zase tak labilní postava, že až překvapuje, že může dělat u policie. Scénář vypadá, jako by byl napsán hned napoprvé a okamžitě natočen. Výsledek tak podle toho vypadá. Další televizní film, který se snaží mít na víc, ale poněkud mu to nejde. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch televizních filmů, které v klidu zkouknete, nenaštvou Vás, ale ani nenadchnou. Vraždy drogových dealerů, jsou vyloženě popravy a zdá se, že v ulicích L.A. vzal někdo právo do svých rukou. Čerstvě povýšený detektiv Kathryn Shaunessy se svým zkušeným parťákem, se postupně dostávají na stopu. V tu chvíli se ale dostávají do nebezpečí nejen oni, ale i rodiny. Nitky jsou propleteny policií a to až do těch nejvyšších míst, takže každý krok ve vyšetřování je rizikem vlastního života. Tento snímek by v kratší verzi zapadl v pohodě jako jeden z dílů amerických krimi seriálů. ()

Reklama

mdf 

všechny recenze uživatele

Korupce v policii dosahuje vyšších míst a ti co něco vyšetřují,můžou být rázem v nebezpečí.Průměrný tv film,který má na začátku dobrý rozjezd,ale dál působí docela rozpačitě. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama