Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvorica kamarátok (Sarah Lieving, Shaley Scott, Jessica Bork a Sarah Hall) sa vydá na aute na výlet do Las Vegas. Po ceste priberú do partie neškodne vyzerajúceho, ale o to atraktívnejšieho stopára Jacka (Jeff Denton). Výbornú náladu im však pokazí auto, ktoré vypovedalo poslušnosť. Keď ostanú trčať v jednom malom moteli, vôbec netušia, že fešák Jack je maniakálnym vrahom chystajúcim sa na svoj ďalší krvavý záťah. (beso74)

(více)

Recenze (4)

liuk 

všechny recenze uživatele

Tyhle thrillerové náměty, které mají jako hlavní premisu totální odříznutí od civilizace, které by asi nikomu nevadilo, kdyby ho tam neničil nějakej psychomagor, mám rád. A taky mám názor, že takový typ filmu by měl zvládnout každý obyčejně rutinní režisér, aby to vypadalo nějak k světu a bylo to napínavé. Slawner (v titulcích podepsán jako Scott) jím tedy rozhodně není. O čem to stručně je? Partička čtyř holek s různě naskládaným bitch-elementem (jedna je vkusná manželka, druhá píchá všechno) si udělají roadtrip do Las Vegas, v opuštěném vyprahlém Utahu naberou jednoho kluka, protože ta největší bitch říká, že je hot. S autem se něco stane a tak se nastěhují do motelu a dál už je to asi dost jasné. No, on ten režisér si zaprvé neumí ani zajistit pořádné navazování střihů. Nejde si nevšimnout, jak se mezi střihy v jedné scéně, v jedné místnosti, přímo časově navazující, strašně rapidně mění zvuk. :) Občas to šumí, občas je to hlasitější, občas mají hlasy jinou hloubky, no dost hrůza. Atmosféra je taková nějaká povrchní, žádná sklíčenost z ní nečiší. Herci nejsou nijak nejhorší, ale čím blíž je konec, tím víc je to asi štvalo, takže v posledních scénách hrajou už dost tragicky. Ať jen nehaním, občas je film vtipně béčkový: Ve scéně, kdy ještě holky neví, že je ten chlap tak trochu nenormální, vyjde jedna z nich před motel a vidí, jak se chlap hrabe v motoru auta. A pak je taková super quote :) - What are you doing here? - I am trying to fix your car. - Why? Isnt mechanic coming today to fix it? - How do you know I am not mechanic? You have no idea what I am capable of. End of quote ;) A k poslední větě samozřejmě začne hrat děsně thrilling hudba. Občas k motelu někdo přijede, a je děsně vtipný jak jim nepřijdou divný totálně zakrvavený dveře pokojů. Nechaj se ukecat, že v takový díře ten psycho maluje pokoj pro honeymoons ;) Konec je blbej, záverečná přestřelka vypadá jak finální přestřelka holek proti Willu Ferellovi v Jay and Silent Bob..., premisa dobrá, záporák nevýraznej, lokace zajímavá, párkrát u vražd zafunguje slabý wow efekt, které je spíš znouzectnost jak u režiséra tak u diváka. Nedovařené 2*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asylumovky nedávám jako nekteří automaticky do odpadu! Ale když vidím něco jako tohle tak k tomu nemá daleko. Čekal jsem že filmy ve stylu Stopař se zkazit prostě nedají. Ale opak je pravdou The Hitchhiker je děsně špatnej film o nějakým týpkovy co se tváří klasicky jak hezký uhlazený kluk ale ve skutečnosti je to pošahanej pošuk, tak nějak jsem čekal že se to třeba rozjede v půlce, ale bohužel prakticky až na pár minut se film odehrává v uzavřené místnosti kde jsou konverzace, občas se tam prcá a občas střílí do hlavy(za to je vlastně ta jedna hvězda). Na film moc nedoporučuju koukat nýbrž se jedná o podprůměrné dílo, které buď uspí nebo vám zhnusí celej den. Navíc herečky jsou nejspíše nějaké pornoherečky protože kromě koz tam moc nepředvedli, naneštěstí je tu ještě Furst kterej musí bejt i ve svém skutečném životě nehorázný pošuk.(zato ta druhá slabá hvězda). Jediné proč se na film dívat je snad pár prostřelených hlav, a to je asi tak všechno. Proboha Asylume vytáhni na mě prosím nějaký digitální hady, opice, chobotnice, mimozeš´tany. Ty mě aspoň zabavý ale né takhle nudné blbosti naprosto o ničem. Pic jí do hlavy. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle měla být asi nějaká reality show, ale vrah utekl, tak to utajili tim, že ztoho udělali "film". ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama