Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Morien 

všechny recenze uživatele

V takovémhle hábitu je pro mě týnejdžerská komedie snesitelnější než kupříkladu podobné slátaniny s Linsday Lohan (jestli se to tak píše), nicméně pořád je to jenom týnejdžerská komedie a já stará panna škrobená surrealným absurdnem. Ale aspoň mi ty dívky, o kterých se tam říká, že jsou sexy, připadají sexy, tedy některé. A o nic jiného tam asi ani nejde. Co mi přijde opravdu divné, že se tam nevyskytuje žádný sexy mladík. Russel. Brand je sice roztomilý, ale do této škatulky už nezapadá. Kdo se na to bude z puberťaček dívat, když tam není sexy mladík? ()

Greg 

všechny recenze uživatele

"Oh my god! You want us to steal Scarlett Johansson?" Neuvěřitelně šílená komedie se skvělými hereckými výkony (hlavně Gemma, Rupert a Russell i Colin) a také docela povedenou pointou. Po lehce rozvláčnějším rozjezdu nabral film opravdu svižné tempo. Místy film sklouzává i k parodii, což mu jenom prospívá. Na první pohled to sice vypadá jako další bláznivá komedie pro teenagery, ale rozhodně tomu tak není. Vím, že se film nemusí každému líbit, ale docela dost jsem se nasmál. Film bych doporučil hlavně fanouškům herců, kteří v něm hrají... ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím. Celý film si říkám "na co to sakra koukám" a koukat na to sama, tak jsem to asi vypnula po prvních pár minutách. Ale to bych přišla o ten konec! Posledních 20-30 minut mě neuvěřitelně bavilo. Hodnotím 3*, za pěknou hudbu, skvělé herecké obsazení a v neposlední řade za ten britský akcent. Ten je totiž nádherný pro ucho a neuvěřitelně složitý pro ústa... :) Film si asi znovu nepustím, ale úplný propadák to nebyl :) ()

whampingwillow 

všechny recenze uživatele

Ať už tvrdí kdo chce co chce, Holky z naší školky nejsou jen filmem pro pubertální slečny. Dobře strávený čas může přinést i dospělému jedinci. Stačí ignorovat podivnou dějovou linku a užívat si ujeté recepční, podivného Ruperta Everetta, bonbonoidního Colina Firtha a Stephena Frye. Gemma Arterton je proklatě sexy. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Takhle pošahanou britskou komedii jsem zase dlouho neviděla. Je to vtipné, je to geniální, je to divné, je to střelené. V podstatě je to úplná blbost a člověk nad tím nesmí moc přemýšlet, jen se tomu poddat a bavit se. Někdy jsem až žasa, jak neuvěřitelně je to narvané odkazy na různá odvětví briské popkultury, a možná díky tomu mi to přišlo mnohem vtipnější,než když tam někdoty referene nevidí. Pro lidi, co nemají smysl pro blbý britský humor, tenhle film asi není, ale já jsem se opravdu pobavila. A musím ještě zmínit excelentní herecké obsazení. Jak se Colin Firth a Rupert Everett sejdou v jednom filmu, tak to stojí za to (a vždycky spolu zpívají :D). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Colin Firth, Anna Chancellor, Talulah Riley a Gemma Arterton si již někdy dříve zahráli v některé z filmových, resp. seriálových adaptací románu "Pýcha a předsudek". (Stanislaus)
  • Ve scéně v 41. minutě, kdy Flash (Russell Brand) vyučuje zločin, je možné vidět na tabuli první tři zločiny, avšak v momentě, kdy žačky řeknou další "krádež", je v záběru na tabuli hned 5 zločinů, pričemž „krádež“ je šestá. (WillyMarks)
  • Když se spolu Geoffrey (Colin Firth) a Camilla (Rupert Everett) znovu setkají, tak "ona" říká "Another time!" a on odpoví "Another country!", což je název filmu, ve kterém si spolu oba herci poprvé zahráli - Jiná země (1984). (Stanislaus)

Reklama

Reklama