Reklama

Reklama

Grindhouse: Don't

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Krátka vtipná "inštruktáž" o tom, čo by ste nemali robiť ak sa nechcete ocitnúť v situáciách ako vystrihnutých z hororových filmov. (ethos)

Videa (1)

Celý film

Recenze (168)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Proč? Nikdy jsem nepochopil, proč by toto vůbec vznikalo. Kdosi mi nějaké pseudovysvětlení dal, tak mlčím. Ano, film by to mohl být slušný. Určitě kvalitní napětí, rozhodně dobrá atmosféra. Ale na mě hrozně moc přehnané krvavosti a nechutnosti. Ale třeba by mě to chytlo. Pak jen říct, škoda, že jde jen o trailer. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Velice vtipný parody trailer střílející se z klasických hororových filmů. Jsem rád že Edgar Wright jako jediný pojal svůj kousek Grindhousu ne jako skutečný trailer snažící se zachovat iluzi že po "tomhle" přijde i celovečerní verze, ale udělal v podstatě jen krátký film dotýkající se daného tématu. ()

Reklama

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

8/10 - Je spousta věcí, který by člověk neměl dělat pokud chce přežít tuto zmatenou dobu...=) Jak řekl Korbitch, tenhle krátkometrážák je prdelní a neni se čemu divit, když to natočil ten kdo to natočil..... Jen ať si tenhle nápad ještě vemou na pracovní stůl poněvač Wright na režisérský židly a Pegg jako hlavní postava = parádní podívaná pro nás úchyláčky.... =P Tak jako tak skvělá část projektu Grindhouse. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemělo chybu! Wright se již poněkolikáté prezentoval jako velký fanoušek hororů, resp. filmů obecně. Při prvním zhlédnutí mi tento trailer přišel opravdu děsivý, mnohokrát jsem si vzpomněl na Argentovu Suspirii a ani mě nenapadlo se některým záběrům smát. Teprve napodruhé mi došla zvrácená vtipnost celého počinu. Smrtelně vážný voiceover nemá chybu, vraždící úchyláci jakbysmet. Snad jenom méně informovaní diváci by mohli dojít přesvědčení, že podobný horůrek skutečně existuje a že musí jít o neskutečnou srajdu, ale vždyť o tom to vlastně celé je. Dojem dobového počinu kazí pouze příliš "čerství" herci. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

V originále jenom "Don´t". Opravdu geniální fiktivní doprovodný trailer ke Grindhouse. Pokud má Rothův "Thanksgiving" tady na csfd okolo 70%, chtěl bych vidět, jak za chvíli dopadne tohle. Wright se do nás hned od začátku pustil pořádně z husta a napumpoval tenhle trailer neuvěřiteným černým humorem. Už od první chvíle, kdy spustí voiceover, začnete tušit, že tohle nebude jen tak "obyčejný" trailer a asi po dvacátém "Don´t" už se v křečích válíte po zemi smíchy. Vražedný transvestita ve svatebních šatech, naháč s děckem v hubě, vyřezné oči, no prostě úlet. Z grindhousovských fiktivních trailerů rozhodně ten nejlepší. ()

Reklama

Reklama