Reklama

Reklama

Grindhouse: Don't

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Krátka vtipná "inštruktáž" o tom, čo by ste nemali robiť ak sa nechcete ocitnúť v situáciách ako vystrihnutých z hororových filmov. (ethos)

Videa (1)

Celý film

Recenze (168)

HAL 

všechny recenze uživatele

Velice vtipný parody trailer střílející se z klasických hororových filmů. Jsem rád že Edgar Wright jako jediný pojal svůj kousek Grindhousu ne jako skutečný trailer snažící se zachovat iluzi že po "tomhle" přijde i celovečerní verze, ale udělal v podstatě jen krátký film dotýkající se daného tématu. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

8/10 - Je spousta věcí, který by člověk neměl dělat pokud chce přežít tuto zmatenou dobu...=) Jak řekl Korbitch, tenhle krátkometrážák je prdelní a neni se čemu divit, když to natočil ten kdo to natočil..... Jen ať si tenhle nápad ještě vemou na pracovní stůl poněvač Wright na režisérský židly a Pegg jako hlavní postava = parádní podívaná pro nás úchyláčky.... =P Tak jako tak skvělá část projektu Grindhouse. ()

Reklama

Barak 

všechny recenze uživatele

Úsměvné a lehce strašidelné. Jít do domu, na kterém se vám už na první pohled něco nezdá; jít se kouknout, co to bylo za zvuk.... - takhle vypadá horor, kdežto tady v tomto traileru mi to vyloudilo úsměv na tváři. Neustále opakující se "don´t, don´t...." bylo dobré, ale když v závěru to slyšíme asi tak pětrkát za sekundu, tak to už bylo moc.... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Skvěle to napsal Divočák, tenhle trailer je prostě úlet. Neuvěřitelně vtipné a přitom plné horové atmosféry. Řekl bych, že z trojice fake-trailerů, které jsem zatím viděl je tenhle filmařsky nejvyspělejší. Narozdíl od Rothova ďábelsky zábavného Díkuvzdání tu není ta šílená patina a od Zombieho Werewolf Women of the S.S. jej odlišuje zejména jasnější dějová linie. Tenhle trailer se mi líbil ze všech nejvíce. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

V originále jenom "Don´t". Opravdu geniální fiktivní doprovodný trailer ke Grindhouse. Pokud má Rothův "Thanksgiving" tady na csfd okolo 70%, chtěl bych vidět, jak za chvíli dopadne tohle. Wright se do nás hned od začátku pustil pořádně z husta a napumpoval tenhle trailer neuvěřiteným černým humorem. Už od první chvíle, kdy spustí voiceover, začnete tušit, že tohle nebude jen tak "obyčejný" trailer a asi po dvacátém "Don´t" už se v křečích válíte po zemi smíchy. Vražedný transvestita ve svatebních šatech, naháč s děckem v hubě, vyřezné oči, no prostě úlet. Z grindhousovských fiktivních trailerů rozhodně ten nejlepší. ()

Reklama

Reklama