Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeho život byla nuda a šeď... dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Wally 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pohodový film...což jsem nečekal a jsem velice mile překlvapený, jak se s tím A.Eckhart popral. Nejlepší je, že tenhle film mohou koukat se zálibou chlapi i ženský dohromady, protože nejeden chlap se v té či oné scénce pozná. Škoda toho konce, který se mi zdál vzhledem k tomu v jaké rovině se nesl celý film trošku 'nepasující'...ale nevadí...já se bavil. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Zbytočný a hlavne väčšinu času nudiaci film. Nefunguje v podstate žiadna línia - tá s nadržaným otravným teenagerom ani s Billom a podvádzajúcou manželkou. Humoru je na komédiu málo a drámou by som to tiež nenazval. Proste divný mix a k tomu snáď najotrasnejšia a najzbytočnejšia rola Alby. Jedna hviezda za pár úsmevných momentov a jeden trefný Billov monológ... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie nás seznamuje s Billem, který se, ač má krásnou (zahýbající) ženu a výnosnou (nedůležitou a nenaplňující) práci (v tchánově bance), trápí krizí středního věku / identity - jak překvapivé. Jenže aspoň zpočátku, než se sebou začne něco dělat, jako pasivní tloustnoucí nula moc plusových bodů neposbírá; a párkrát se zhulit (a vyvádět) bych jako lék na změnu osobnosti ani zvýšení sebevědomí nepředepisoval. [Před lety jsem hodnotil za 4*, ovšem od té doby jsem podobných motivačních "feel-good indie" viděl tucty - jako vejce vejci.] ()

predators 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrneme...ženská podvede manžela a ještě mu dá pořádnou čočku, piškot balí o 10 let starší prodavačku tím, že jí kupuje spodní prádlo, dále pozorujeme detailní záběry na holícího se A. Eckharta a to vše dohromady má být drama nebo ještě lepší, komedie. Ha! Větší blbost jsem už dlouho neviděl... 10% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja ti vám ani neviem. O výnimočnosti tohoto snímku by som radšej pomlčal, ale aj tak. Nejako mi to sledovanie spríjemnilo večer. Zasmial som sa. Trocha som sa aj zamyslel a hlavne som sa nenudil. Geniálne to nie je, ale predsa len to má takú krásnu dušu, alebo filmové posolstvo, ktoré som dnes prijal troška vrúcnejšie ako keby to bolo trebárs iný deň. Jedinú chybu, ktorú vlastne tento film má je to, že je to film a nie seriál. Jednoducho chcem vedieť viacej o Billovom osude, ktorý má sympatickú tvár Aarona Eckharta. Chcem vediet viacej o vzťahu Jessici Alba s Loganom Lermanom. Chcem vedieť jednoducho viac, pretože ich osud mi prišiel zaujímavý a pritom nebol ničím výnimočný. Iste nájde sa tu pár nevďačných úloh ako napríklad Olyphant , ale to na veci nič nemení. V tejto spoločnosti som sa cítil až prazvláštne dobre, a to mi naozaj v tomto momente stačí. Len by som to dal nejakým lepším alebo aspoň skúsenejším režisérom, ktorý by sa s tým troška pohrali. Aj keď ani táto dvojka nebola na zahodenie. Pre mňa veľmi príjemný film, ktorý si s radosťou niekedy zopakujem. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení převážně probíhalo v St. Louis v americkém státě Missouri, některé dokončovací scény pak v Los Angeles. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru 8. září 2007 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Ve scéně, kdy jsou Jess (Elizabeth Banks) s Billem (Aaron Eckhart) v nemocnici, má Jess v některých scénách vlasy za uchem, v některých zase naopak rovně. (Terva)

Reklama

Reklama