Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

bourec 

všechny recenze uživatele

První hodina byla celkem nuda,takovej psychofilm o ženský ,která potom co shodí kámošku ze střechy začne magořit,vidět přeludy,drogovat,chovat se jak pička,prostě po thrilleru,natož pak hororu ani vidu,ani slechu.Kdyby to bylo s popisem drama-psychologický,tak na to seru,a koukám na něco jinýho.Posledních dvacet minut pak teleshoping,kdy nám ukazujou nový produkty porcování,mixování a drcení masa.Jen sem furt čekal,kde je schovanej ten debilní Horst Fuchs.Nebyl tam,zřejmě strach,aby nepřišel k újmě.30%. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po jedné divočejší noci Alyce (Jade Dornfeld) už nemůže nikoho vystát, a nejméně pak svoji nejlepší kamarádku Carroll (Tamara Feldman), a tak ji náhodou shodí ze střechy. Jenže Carroll pád přežije, a tak Alyce musí svůj čin dokončit. A když to napoprvé bylo tak snadné, tak napodruhé to půjde ještě líp. A znovu a znovu. Konečně příležitost si vyřídit účty. Se všema... Ehm ehm, originalitě se vůbec nebráním (ba právě naopak), ale čeho je moc, toho je příliš. První hodina hodně nudná, zbytečná a o ničem. Vše se film snaží vynahradit v následujících asi patnácti minutách, ale tu předchozí hodinu mu neodpustím. Ta závěrečná čtvrthodinka je ale brilantní - od různých pokusů jak se zbavit těla, přes zcela bezelstné tvrzení pravdy, kterou ale Alyci nikdo nevěří až po nádhernou poslední scénu a Alycin naprosto nechápavý pohled jako "vo co gou". Škoda že stejné tempo neměl film po celou dobu, pak by to byl maximální nářez.. takhle za ušmudlané dvě *. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začátek je trošku nuda ale pak Alyce dokonale mrdne v kouli a začne kurefsky ftipná vybíjená.Mělo to koule, mělo to atmosféru a hlavní hrdinka se s tim absolutně nesrala a její představitelka byla dokonalá.Nenápadný, ale hodně povedený psychologický horor, kterému ve větším hodnocení zabránil pouze pomalejší rozjezd, kdyby Alyce mrdlo trošku dřív, hvězdu bych přitlačil.65%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapenie a horor roka. Od tvorcu "Zombie Strippers!" som nejakú sofistikovanú záležitosť nečakal a ani to že ma takto zaujme prerod utiahnutej dievčiny na porcovaciu mašinu (z "May" som nadšený nebol). Keď je to však vyplnené kruto čiernohumorným podaním (pohreb, sex s narcisom, šéfka, ... ), nie je o čom. Alternatíva: DREAM HOME (2010) ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

"What?" Tak tohle bylo vážně něco divnýho. Ze začátku jsem uvažoval i nad tím, že to vypnu. Takhle nesympatický kravky jsem už ve filmu dlouho neviděl. Ale jakmile (SPOILER) kamarádka spadla za podivných okolností ze střechy (KONEC SPOILERU), tak si říkám, že by se to ještě mohlo rozjet. A ono jo! Úchylnosti, kterým se Alyce oddává, dostávaj spád a já se začínám potutelně usmívat. Finálních čtvrthodinka mi vzala dech. Jó, tohle můžu!!! Nicméně, vzhledem k tomu šílenému začátku, nepůjdu výš jak na tři. P.S.: Píšete, že představitelka Alyce není pěkná. Koho byste do role odstrkované buchty, z které si mnozí dělají srandu, dali vy? Nějakou modelku? Podle mne na castingu vybrali dobře. I přesto, že mi byla Jade Dornfeld ze začátku silně nesympatická, nakonec, zakrvácená, vypadá fakt chutně ;) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama