Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Proč ne, na to, jak film strhali kritici za mořem, se mi Klikař Charlie docela líbil. Jessica Alba tu není za tu nejkrásnější, ale zase jí to jako obvykle sekne a pro mě doposud neznámý Dane Cook k ní sedne perfektně. Příběh i fórky jsou místy na hranici snesitelnosti a pár scén s erotickým nábojem (viděna unrated verze) toho moc nezachrání, to kdyby shodila vršek i Jessica, to by se ihned koukalo lépe. Sice moc talentu nepobrala, ale sledovat ji je docela příjemné a navíc pak je tu ještě Dane, jehož eskapády na chvíli zabaví a na nepřítomnost talentu jeho herecké kolegyně se pak rychleji zapomíná. Já se bavil a klidně bych Klikaře na jedno podívání doporučil. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět se slušnou porcí komických momentů, svižně ubíhající sice po vyježděných kolejích běžných romancí, ovšem na druhou stranu s velkým nákladem potěšujících nekorektních drobností. Občas sice zaskřípe trapností a nevkusem, někdy drhne vnitřní logika a občas nepříjemně drcne afektované přehrávání, ale přesto jsem si jízdu do cílové stanice užil. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já ti řeknu, co není uspokojivý. Včera večer jsem se udělal do grapefuitu!" Charlieho kamarád Stu zkrátka nepovažuje davy dívek, hrnoucí se do Charlieho postele, za nějaký zásadní problém a já taky ne. Charlie je totiž zakleté "Štěstíčko", jehož osouložení je pro dámy cesta k získání vytouženého partnera. Divák nemrava si, na Charlieho cestě od promiskuitního života k životní lásce, může zpomalovat obraz při šestnáctinásobné souloži prováděné v malých obdelníčcích, a ti sexuálně uspokojenější si při sledování zase mohou užít docela slušnou zábavu. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipná a zábavná komedie s přitažlivou Jessicou Albou a příšerným Danem Cookem v roli totálního magora, který věří svému prokletí, že žena, se kterou se vyspí, se vdá - ale za někoho úplně jiného než za něj. A tak si začne užívat, ale jen do doby, kdy se opravdu zamiluje - a tu nám totálně zmagoří a začne dělat příšerně trapné věci proto, aby svou milou neztratil. Příjemná komedie, škoda jen některých nechutností a docela hodně sexu. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Klikař Charlie! O této komedii jsem skoro vůbec nevěděl a dostal jsem se k ní zcela náhodou. Asi tak půl roku mi ležela na stole Unrated version (docela ostrá) a já nevěděl, jestli to nebude pouhá ztráta času. Až jsem se jednou nudil a na tuto komedii přišla řada. Teda, jak já jsem byl překvapen. Že to bude, až tak dobrá romantická komedie jsem vážně nepočítal. Celkem super příběh o prokletí jednoho malého chlapce, který v dospělosti rozdává štěstí a s každou ženou se kterou něco měl, tak tu potkalo štěstí v podobě svatby. Jenže pak se zamiluje do jedné nešikovné krásny a kletba musí být prolomena. Parádička. A samozřejmně je to i zábavné a to v tom smyslu, že občas jde o sprostý humor ale občas také o inteligentní humor. Některým scénam jsem se smál i nahlas. Dokonce i nějaké hlášky byli skvělé. Hodně mně překvapil Dane Cook. Pro mně zcela neznámý herec zabodoval na plné čáře. Některé jeho kreace mi připomínali Jima Carreyeho. Krásná Jessica Alba v roli nešikovné krásky byla tak dobrá a některé její nehody byli vtipné. A nejvtipnější na celém filmu s jeho kecama a prostě se vším byl Dan Fogler. Jedná se o parádní vtipnou romantickou komedii, která ovšem není tak sladká jako některé ze stejného žánru. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Auto Danea Cooka (Charlie) je Ford Thunderbird 1957. (Pethushka)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)

Reklama

Reklama