Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Sice je tahle romantika podobná několika dalším filmům, a že těch filmů není málo, ale fakt ujde. Teda je na hranici průměru. Proč? Protože vcelku vtipný situace střídají tradiční klišé. Ale těch několik zábavných scén stálo za to. Pokud film budu hodnotit pouze v rámci romantických filmů, tak těsně nad průměr. Hodnocení: 55% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět se slušnou porcí komických momentů, svižně ubíhající sice po vyježděných kolejích běžných romancí, ovšem na druhou stranu s velkým nákladem potěšujících nekorektních drobností. Občas sice zaskřípe trapností a nevkusem, někdy drhne vnitřní logika a občas nepříjemně drcne afektované přehrávání, ale přesto jsem si jízdu do cílové stanice užil. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Skvelá nekonvenčná komédia, ktorá z plytkého príbehu v úvode si nenazdajky behom chvíle vylepší skóre, ktoré záverom kandiduje aj na štvrtú hviezdičku, ale klasický záver mi jednoducho nedovolí ju pridať. Jedno je fakt, že Dane Cook sa musel počas natáčania skvelo pobaviť a jeho sexuálne chúťky by som nechcel zapierať. To, čo robí film postupom času lepším je naozaj originálna zápletka. Občas som sa dokonca aj schuti zasmial, ten pravý a masívny útok humorných scén prišiel však až v samom závere. Čo je škoda, pretože slovné prestrelky medzi Charliem a jeho doktorským parťákom Stuom mali šťavu, dokonca takú, že som miestami zabudol, že má film romantický podtext. 70%. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Stolberg .. Jistě, je spousta důvodů proč dát jen dvě hvězdičky, jenže (a to si přiznám) jsem se slušně bavil! Vcelku originální námět, rozkošná pipinka Jessica Alba (ale hezkých a někdy i hezčích holek je tu skutečně spousta!) a pro mne doposud neznámý Dane Cook je na pár výstředních drobků také v pohodě. Vlastně hodně v pohodě! Místy šílené, nechutné (i hloupé), ale také příjemně vtipné, nasáklé sexem a v závěru přímočaře romantické. Módní 'Judd Apatow' je zde zatraceně cítit (ale neutápí to jeho typicky přepálená stopáž)... 65%. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Ať si cestou z pokoje ukopnu malíček o dveře, ale tohle je perfektní komedie s dobrým tempem, skvělými fóry a velmi dobře voleným obsazením. Všechny postavy odvádí dobrou práci, tvář tomu dává ale hlavně Cook, který dokáže rozesmát i jediným pohledem. Romantická línie je zastíněná humorem a je jen takovou nosnou linkou pro hromadu fórů. Ty mají říz, jsou často perverzní a drsný, nikdy ale samoúčelně trapný nebo jinak nepřirozený, takže jako komediální zážitek je tohle výborné. Alternativa: Best Friend's Girl. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)

Reklama

Reklama