Reklama

Reklama

Nude Caboose

všechny plakáty
Krátkometrážní
Kanada, 2006, 2 min

Režie:

Guy Maddin

Kamera:

Jody Shapiro

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fekál taneček – nebo spíše tanečník. Poněkud odlišné, než na co se dívám obvykle, ale tak občas je potřeba si trochu rozšířit obzory. Jednou to ovšem vidět bohatě stačilo. Já bych se tedy určitě nepřidal… ()

amirgal odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem se k tomuto dílku nechtěla vůbec hlásit a ani jej hodnotit, nakonec jsem však došla k závěru, že stojí za komentář: Před časem jsem dospěla do bodu, kdy jsem si uvědomila, že jsem schopna zhlédnout a bez větších emocí zhodnotit takřka cokoliv. Zvlášť přesvědčena jsem byla o tom, že jsem se naučila vnímat estetiku hnusu. Musím říct, že se Guy Maddin dokázal něco, v co jsem již nevěřila, tedy to, že mi někdo připraví pocit fyzické nevolnosti po dobu dvojnásobku metráže svého díla. Pokud to byl záměr - a já vzhledem k předchozí tvorbě autora věřím, že tomu tak skutečně je - měla bych film hodnotit za splnění účelu na 5*. Nevím, proč se mne tak doktl právě tento film - ale nejsem toho schopna ... Guyi dostals mě. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Zamáčkl jsem slzu, skvělá připomínka na mou práci ve VZP, tam to takhle vypadalo každý den! A zároveň perfektní klip k úžasné muzice. Zajímavost: Shlédnuto na CS Film dne 16.5.2013 v rámci pořadu pro děti "CS Mini" s tématem "Vlaky", kde toto dílko dávali spolu s animovaným krátkým filmem "Had je mašinka". ()

Lollirot 

všechny recenze uživatele

Vy naděláte. Lepší než sedět doma na zadku je vystavit ho světu, no ne? (Větší kraviny tu mají zelenou... vlastně červenou... eh, dává to smysl?) ()

Reklama

Reklama